Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Luchtbevochtigers voor een optimale luchtvochtigheid

Luchtbevochtigers voor een optimale luchtvochtigheid

Door een veel te lage luchtvochtigheid in huis kun je last krijgen van een droge en zelfs geïrriteerde huid, een droge hoest en geïrriteerde luchtwegen. Het is dan zaak de luchtvochtigheid omhoog te brengen.


Dat kan met de bekende radiatorbakjes, maar er zijn gelukkig veel mooiere en vooral veel betere manieren om de luchtvochtigheid te regelen. Het kan ook met een speciale luchtbevochtiger.

Een luchtbevochtiger is een elektrische apparaat dat de luchtvochtigheid in huis kan regelen. Een luchtbevochtiger brengt vocht in de lucht als dat nodig is. Zo zorgen ze voor een veel plezieriger en gezonder klimaat in het huis.

En ze helpen je van die nare droge huid af. Luchtbevochtigers zijn lang niet zo duur als veel mensen denken. Voor een paar tientjes heb je al een luchtbevochtiger al moet je voor de mooiste en beste exemplaren wel wat meer betalen.

>>> TIP: Kijk op Beste Luchtbevochtiger Kopen voor de beste winkels met de ruimste keuze en laagste prijzen. Je vind op Beste Luchtbevochtiger Kopen ook de top 10 van luchtbevochtigers.


Welke luchtbevochtiger is voor jou de beste? Wij kijken hieronder naar wat mogelijkheden van luchtbevochtigers.

Luchtbevochtigers met hygrostaat

Wat de thermostaat is voor de temperatuur dat is de hygrostaat voor de luchtbevochtiger. De hygrostaat meet de luchtvochtigheid in de kamer en laat de luchtbevochtiger aanspringen wanneer deze te laag is. Luchtbevochtigers met hygrostaat kunnen dus geheel zelfstandig de luchtvochtigheid optimaal in stand houden. Luchtbevochters zonder hygrostaat moet je zelf aan- en uitschakelen.

Design luchtbevochtigers

Iets anders dat bij luchtbevochtigers erg belangrijk wordt gevonden is het uiterlijk. Een luchtbevochtiger komt immers in de huiskamer of op een kantoor te staan en daar is het wel belangrijk dat de luchtbevochtiger in het interieur past. Dat is dan ook de reden dat er veel design luchtbevochtigers op de markt gebracht worden. Onder andere merken als Stadler, Stylies, Lanaform, Breuer en Di Longhi maken heel mooie design luchtbevochtigers.


Luchtbevochtigers met een geurtje

Veel luchtbevochtigers beschikken over een klein reservoir waarin je geurolie kunt aanbrengen. Deze geurolie zorgt dan voor een heerlijke geur in huis. In het bovengenoemde overzicht vind je ook aanbiedingen van deze geurolie voor luchtbevochtigers.

Luchtbevochtigers voor de kinderkamer

In het overzicht met aanbiedingen van luchtbevochtigers kom je ook speciale luchtbevochtigers voor de kinderkamer hebben. De apparaten hebben speelse vormen. Ze zien er bijvoorbeeld uit als een trein, een teddybeer, als Hello Kitty of als een konijntje. Je hoeft dus geen saai apparaat op een kinderkamer of babykamer te plaatsen als je een gezonde luchtvochtigheid om deze slaapkamers wilt hebben.Goedkope luchtbevochtigers

Elektrische luchtbevochtigers heb je in verschillende prijsklassen. Je hebt ze boven de 200 euro, maar dit zijn krachtige luchtbevochtigers die de luchtvochtigheid in grote kantoorruimtes kun regelen. Voor design luchtbevochtigers betaal je zo'n 130 euro maar er zijn ook goedkope luchtbevochtigers onder de 50 euro.

Kijk bij het bovenstaande Beste Luchtbevochtiger Kopen voor alle prijzen, modellen en mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips kantoor en werkplek


Onderwerp:
Met een elektrische luchtbevochtiger kun je heel eenvoudig de luchtvochtigheid in je huis nauwkeurig regelen. Een te lage luchtvochtigheid geeft klachten als een droge huid, een jeukende huid en geïrriteerde luchtwegen. Dit is makkelijk te verhelpen door de optimale luchtvochtigheid te verkrijgen met een goede luchtbevochtiger.
Menu :