Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Lampen voor een thema kinderkamer

Lampen voor een thema kinderkamer

Kinderkamers hebben tegenwoordig vaak een thema. Bijvoorbeeld een prinsessenkamer, een Disney-kamer, een junglekamer. Zo'n thematische kinderkamer is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor jezelf, om te maken.


Bij een echte thema kinderkamer hoort natuurlijk een bijpassende lamp. Hier wat ideeën voor lampen in een kinderkamer met thema.

Hier koop je alle leuke lampen voor de themakamer

Het moet wel raar lopen wil je geen geschikte lamp vinden in het overzicht aanbiedingen kinderlampen. Daar vind je namelijk meer dan 3.000 lampen voor de kinderkamer.

Je kunt daar kiezen voor onder andere hanglampen, nachtlampjes, tafellampen en wandlampen voor de kinderkamer. Ook kun je allerlei andere eisen instellen om uit dit grote aanbod de voor jou beste kinderlamp te selecteren. Zoek je een lamp in een bepaald thema, dan kun je daar het best de zoekmachine gebruiken. Bijvoorbeeld "lamp piraat". 

Nog veel meer lampen voor de kinderkamer vind je bij de winkels uit het overzicht beste lampen kopen

Voetbalkamer

Er zijn veel leuke lampen te koop in de vorm van een voetbal. Zowel hanglampen, plafonnières als bureaulampen.Prinsessenkamer

Lampen in de vorm van een prinses of met een afbeelding van de Disney prinsessen. Er is zelfs een Philips LivingColors prinsessenlamp.


Junglekamer

Kijk hier eens bij de dierenlampen voor bijvoorbeeld een lamp in de vorm van een aap, zebra of giraffe. In de Kinderlampenwinkel vind je deze dierenlampen uit de dierentuin-lampen.Vliegtuigkamer

Voor een vliegtuigkamer zijn er heel veel leuke kinderlampen te vinden. Een vliegtuig is namelijk een heel dankbaar onderwerp voor een hanglamp voor de kinderkamer.Ruimtekamer

Dat geldt ook voor de kinderkamer met de ruimte als thema. Sterren, de maan, de zon, ze lenen zich allemaal heel goed voor een hanglamp of wandlamp.


En zo zijn er nog veel meer leuke thema's voor een kinderkamer en veel meer leuke bijpassende kinderlampen.

Kijk maar bij de bovengenoemde beste lampenwinkels.

Zie ook: Meer tips en informatie kinderkamer


Onderwerp:
Voor de kinderkamer zijn vele leuke lampen te koop. Hierboven vind je voorbeelden van thema kinderkamers met bijpassende lamp, en we hebben aanbiedingen van duizenden kinderlampen.
Menu :