Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Sapcentrifuges voor groente en fruit

Sapcentrifuges voor groente en fruit

Groente en fruit bevatten veel vitamines en goede voedingsstoffen, en groente en fruit gaan stress en veroudering tegen en verbeteren de weerstand. Waarom eten veel mensen dan toch zo weinig groente en fruit?


Vaak omdat ze het eten of klaarmaken van groente en fruit zo omslachtig vinden. Een sapcentifuge kan uitkomst bieden. Met sapcentrifuges maak je snel en eenvoudig de heerlijkste groentesappen en fruitsappen.

Sapcentrifuges voor harde en zachte groente en fruit

Sapcentrifuges zijn geschikt voor zowel harde groente en fruit als voor zachte groente en fruit. Daarvoor beschikken de meeste sapcentrifuges over twee snelheden, één voor harde vruchten en één voor zachte. Sommige sapcentrifuges beschikken over nog meer snelheden.

Hier vind je de beste en goedkoopste aanbieders

Schillen vaak niet nodig

Met een goede sapcentrifuge kun je snel en makkelijk sapjes maken van je favoriete fruit en groente. Alle groente en fruit kan de sapcentrifuge in. Bananen, appels, komkommers, sinaasappels, peren, bietjes, gember, wortels,.. het verdwijnt allemaal in de sapcentrifuge. Alleen even wassen of schillen en het kan de centrifuge in. Als de sapcentrifuge over een voldoende grote opening beschikt hoef je het groente en fruit zelfs niet te schillen.

Naast een sapreservoir beschikken sapcentrifuges over een pulpcontainer. Bij de meeste sapcentrifuges is deze pulpcontainer afneembaar zodat je hem goed kunt schoonmaken. De meeste pulpcontainers en sapreservoirs zijn vaatwasmachine bestendig.

Keukenmachines

Er zijn ook keukenapparaten die niet alleen sappen kunnen maken, maar ook kunnen mixen, pureren, malen, kneden en snijden. Deze apparaten worden keukenmachines genoemd. Maar pas op, niet al deze veelzijdige keukenmachines kunnen sap maken.

Zie ook: Informatie en tips keuken
Menu :