Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Reciprozagen, deze zaagmachines zagen alles

Reciprozagen, deze zaagmachines zagen alles

Een reciprozaag wordt ook wel een alleszaag genoemd. Een passende naam want met een reciprozaagmachine laat het niet snel afweten, je komt er mee door de meest uiteenlopende materialen.

Reciprozaag Makita

De reciprozaag heeft dan ook een veel sterkere motor dan een decoupeerzaag. De reciprozaag maakt ook veel meer toeren.

Wat is een reciprozaag?

Een reciprozaag (ook wel reciprozaagmachine of sabelzaag genoemd) is een langwerpig stuk elektrisch gereedschap met op het einde een zaagblad. Een reciprozaag wordt vaak vergeleken met de 'ouderwetse' schrobzaag. Je kunt met een reciprozaag gebruiken voor zeer uiteenlopende zaagwerkzaamheden.

Je kunt er takken mee doorzagen maar ook metalen buizen. De reciprozaag wordt ook veel gebruikt bij renovaties om er deurposten of oude kozijnen mee door te zagen.

Overzicht alle reciprozagen

Kijk in het overzicht aanbiedingen alle reciprozagen voor meer dan 150 verschillende reciprozaagmachines. Je kunt daar heel eenvoudig en snel de voor jou beste reciprozaagmachine kopen.

Dat doe je door al je wensen en eisen aan te vinken. Bijvoorbeeld het vermogen, de accuspanning, het aantal meegeleverde accu's, het merk, de prijs en het merk.

Goede fabrikanten van reciprozagen zijn Bosch, Makita, Black & Decker, Powerplus, Ferm en DeWalt.

Reciprozaag met flexibel zaagblad

Soms beschikt een reciprozaag over een flexibel zaagblad waarmee vlak langs een muur kan worden gezaagd. Alles dat uitsteekt, zoals leidingen en buizen, wordt dan afgezaagd.

>>> TIP: Op Beste Zaagmachine Test vind je de best geteste zaagmachines en aanbiedingen van alle soorten zaagmachines.

Zie ook: Tips klussen en gereedschap


Foto: Makita reciprozaag

Onderwerp:
Reciprozaag, sabelzaag, alleszaag, reciproxaagmachine, het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde soort zaag, een krachtige zaagmachine die voor het zware zaagwerk van heel uiteenlopende materialen. Hierboven vind je aanbiedingen van meer dan 150 reciprozagen en alle informatie over deze zaagmachines.
Menu :