Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Afvalbakken (prullenbakken, vuilnisbakken, afvalemmers) voor in de keuken

Afvalbakken (prullenbakken, vuilnisbakken, afvalemmers) voor in de keuken

Prullenbakken, afvalemmers, vuilnisbakken, pedaalemmers, afvalbakken, ze hebben vele namen en vele vormen. Maar hoe je ze ook noemt, een afvalbak is een onmisbaar gebruiksvoorwerp voor in de keuken. In veel keukens staan er zelfs meerdere, voor het splitsen van het afval.


Wij kijken hier naar de verschillende soorten prullenbakken voor in de keuken, hun voordelen, hun nadelen en de beste aanbieders van deze afvalbakken.

Goedkoop goede afvalbakken kopen

Wil je weten waar je voordelig een mooie afvalbak kunt kopen? Kijk dan op Beste Prullenbak Kopen voor de beste aanbieders van afvalbakken. Deze winkels bieden online alle goede afvalbakken tegen de laagste prijzen aan.

Overzicht alle vuilnisbakken

Wil je een overzicht van wat er allemaal aan afvalemmers en andere prullenbakken te koop is, en wil je weten wat al deze afvalbakken kosten? Kijk dan in het overzicht met aanbiedingen van alle prullenbakken. Daar vind je er meer dan 3.500!

Je kan dit overzicht met prullenbakken op alle manieren doorzoeken en zodoende makkelijk en snel de voor jou beste afvalbak tegen de laagste prijs vinden. Selectiemogelijkheden heb je onder andere op de prijs, het merk, de inhoud van de afvalbak, het materiaal, het aantal bakken (voor afvalscheiding), maar ook op kleur, de aanwezigheid van een pedaal of sensor en de vorm. Ook op kenmerken als fingerprintproof, handgrepen, een losse binnenemmer, softclose, wielen en de mogelijkheid om de afvalbak op te hangen kun je selecteren.

Zo kun je heel makkelijk de voor jou beste afvalbakken selecteren uit meer dan 3.500 prullenbakken voor keuken, badkamer en kantoor.

Design afvalbakken

Afvalemmers zien er lang niet altijd saai uit. Integendeel, een afvalbak maakt tegenwoordig een belangrijk deel uit van de inrichting van de keuken. Een grote prullenbak voor in de keuken is immers een in het oog springend object, en dan wil je wel iets moois hebben staan. Bezuinigen op de afvalemmer is zonde in een designkeuken.

Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keuze uit prullenbakken voor in de keuken. Je hebt afvalbakken in alle kleuren en vormen, gemaakt van tal van materialen. Van kunststof tot glimmend chroom of RVS.

Echte design-merken als Eva Solo, Blomus, Wesco, Zack en Umbra houden zich tegenwoordig ook bezig met het ontwerpen en maken van afvalemmers voor in de keuken, met schitterende resultaten.

Kijk maar in het bovengenoemde Beste Prullenbak Kopen.

Pedaalemmers

Een veel voorkomend systeem bij afvalbakken voor in de keuken zijn de pedaalemmers. Deze prullenbakken zijn voorzien van een pedaal waarmee je met de voet het deksel kunt openen. Pedaalemmers zijn erg handig in de keuken, waar je vaak met vieze handen aan het werk bent. Het deksel van de afvalbak wordt dan niet vies omdat je deze met de hand opent.

Afvalbakken met sensor

Heel modern zijn de afvalbakken met sensor. Deze afvalemmers hebben geen pedaal nodig, ze openen zichzelf zodra je met de hand in de buurt van het deksel komt. Dit is natuurlijk helemaal ideaal. Ook sluit zo'n  prullenbak voor in de keuken zich weer netjes automatisch.

Afvalemmers met compartimenten

Zoals we al schreven zijn er veel mensen die twee vuilnisbakken in de keuken hebben staan. Bijvoorbeeld voor normaal afval en groen afval. Wie niet al te veel afval heeft kan echter ook kiezen voor een afvalemmer die over meerdere opvangbakken beschikt. Bij deze afvalbakken kun je gft en gewoon afval makkelijk scheiden. De bakken kunnen los van elkaar worden geleegd.

Brabantia afvalemmers

Brabantia is het meest populaire merk voor afvalbakken voor in de keuken. Deze afvalemmers worden over het algemeen als best beoordeeld. Vooral de Brabantia Touch Bin serie is erg gewild. Andere populaire merken vuilnisbakken zijn Easybin, Simplehuman, Curver en Wesco. Merken als Umbra, Zack, Eva Solo en Blomus maken mooie design prullenbakken voor in de keuken.

Kijk in het bovengenoemde overzicht met alle prullenbakken voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Meer tips en informatie keuken


Onderwerp:
De prullenbak / afvalbal / vuilnisbak / afvalemmer is onmisbaar in de keuken. I.v.m. afscheiding staan er vaal meer prullenbakken in de keuken, of kies voor een prullenbak met meerdere afvalbakken. Hier boven vind je alle goede afvalbakken voor in de keuken en kun je goed en makkelijk je persoonlijk beste afvalbak voor in de keuken vinden.

Menu :