Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Tafelzeilen, tafelkleed van zeil

Tafelzeilen, tafelkleed van zeil

Met kleine kinderen in huis ben je bijna wel verplicht een tafelkleed te gebruiken om je kostbare tafel te beschermen tegen vuil en krassen. Helaas kan zo'n tafelkleed na één maaltijd meteen in de was.


Een tafelzeil is de oplossing voor dit probleem. Een tafelzeil maak je met een nat doekje zo weer schoon. En een tafelzeil kan heel wat meer hebben dan een stoffen tafelkleed.

Tafelzeil in alle kleuren en designs

Een tafelzeil is ijzersterk, makkelijk schoon te maken, en tegenwoordig kun je zo'n zeil voor op de tafel in alle mogelijke vrolijke kleuren en hippe designs krijgen.
Je vindt hier circa 9.000 tafelkleden en tafelzeilen in alle variaties, waaronder meer dan 3.000 verschillende tafelzeilen. Omdat het aanbod zo enorm groot is heb je in dit overzicht goede mogelijkheden om het voor jou beste tafelzeil te vinden. 

Tafelzeil in alle maten

In het overzicht hierboven kun je tafelzeil in alle mogelijke designs vinden. Ieder zeil is te koop in tal van maten, variërend van 180x140 cm tot 300x140 cm. Ook zijn de tafelzeilen in een ronde vorm te koop en zelfs in heel andere vormen.

Selecteer in het bovenstaand overzicht de gewenste maat of maten en kies de gewenste vorm. Dat kan een vierkant, rechthoekig of rond tafelzeil of tafelkleed zijn, maar ook ovaal, stervormig, halfrond, zeshoekig, L-vormig of een andere vorm. Alles is mogelijk.

Antislip

Ieder tafelzeil in het overzicht is decoratief en valt soepel om de tafel. Dat is belangrijk want niemand wil een tafelkleed dat weerbarstig uit blijft steken. De zeilen zijn slipvrij, gevoerd en geëxpandeerd. De bovenzijde is van hoogwaardig antislip pvc de onderzijde van polypropyleen. De tafelzeilen zijn dun (2 millimeter), maar heel sterk.

In het bovenstaande overzicht vind je tafelzeilen en tafelkleden in alle soorten, maten kleuren en designs.

Zie ook: Meer tips woonkamer design


Onderwerp:
In bovenstaand overzicht vind je meer dan 9.000 tafelkleden en tafelzeilen met alle mogelijkheden om het voor jou beste tafelzeil of tafelkleed te vinden.
Menu :