Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Fluitketels, design en klassiek

Fluitketels, design en klassiek

Alessi fluitketel

Weg met de waterkoker, lang leven de fluitketel! Want, verbeelding of niet, een kop thee smaakt toch lekkerder als het water in een mooie fluitketel gekookt is.

De mooiste fluitketels

En er zijn volop mooie fluitketels te koop. Populaire merken fluitketels zijn Alessi, Le Crouset, BK, Brabantia. Bredemeijer, Wesco. Het leuke is dat ieder merk zijn eigen stijl en eigen uitstraling heeft.

>>> TIP: Kijk hier voor de mooiste fluitketels tegen een lage prijs


Le Creuset fluitketel

Design fluitketel of klassieke fluitketel

De Alessi fluitketel is een strakke design fluitketel met een pyramide vorm (foto helemaal bovenaan), terwijl BK een heel klassieke fluitketel maakt. Ook klassiek, maar dan op een totaal andere manier, is de gietijzeren Le Creuset fluitketel (de rode fluitketel hierboven).

De Wesco fluitketel is een unieke mix van klassiek en modern. Deze design fluitketel is in alle mogelijke kleuren te koop. Deze fluitketel is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.

Wesco fluitketel

Dat geldt trouwens voor vrijwel alle fluitketels uit het bovenstaande overzicht. Check het even bij de omschrijving, maar in feite zijn dit allemaal inductie fluitketels, zelfs de klassiek ogende modellen.

Kijk in het bovenstaande overzicht van fluitketels voor ieder soort fluitketel tegen een lage prijs.

Zie ook: Informatie en tips keuken
Menu :