Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Fluitketels, design en klassiek

Fluitketels, design en klassiek


Alessi fluitketel

Weg met de waterkoker, lang leven de fluitketel! Want, verbeelding of niet, een kop thee smaakt toch lekkerder als het water in een mooie fluitketel gekookt is.

De mooiste fluitketels

En er zijn volop mooie fluitketels te koop. Populaire merken fluitketels zijn Alessi, Le Crouset, BK, Brabantia. Bredemeijer, Wesco. Het leuke is dat ieder merk zijn eigen stijl en eigen uitstraling heeft.

>>> TIP: Kijk hier voor de mooiste fluitketels tegen een lage prijs

In dat overzicht met fluitketels zijn meer dan 350 mooie fluitketels te koop waaronder ook veel design fluitketels. Je kunt het aanbod op tal van manieren doorzoeken om zo je beste fluitketel te vinden. Hieronder vind je een paar voorbeelden uit dit grote aanbod aan fluitketels.Le Creuset fluitketel

Design fluitketel of klassieke fluitketel

De Alessi fluitketel is een strakke design fluitketel met een piramide vorm (foto helemaal bovenaan), terwijl BK een heel klassieke fluitketel maakt. Ook klassiek, maar dan op een totaal andere manier, is de gietijzeren Le Creuset fluitketel (de rode fluitketel hierboven).

De Wesco fluitketel is een unieke mix van klassiek en modern. Deze design fluitketel is in alle mogelijke kleuren te koop. Deze fluitketel is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.


Wesco fluitketel

Dat geldt trouwens voor vrijwel alle fluitketels uit het bovenstaande overzicht. Check het even bij de omschrijving, maar in feite zijn dit allemaal inductie fluitketels, zelfs de klassiek ogende modellen.

Kijk in het bovenstaande overzicht van fluitketels voor ieder soort fluitketel tegen een lage prijs.

Liever je water elektrisch aan de kook brengen? Er zijn ook goede waterkokers met het uiterlijk van een fluitketels. Kijk bij de beste waterkokers voor deze elektrische fluitketels.

Zie ook: Informatie en tips keukenOnderwerp:
Ondanks de elektrische waterkoker wordt de fluitketel nog steeds veel gebruikt. Veel mensen vinden dat thee met een fluitketel gezet moet worden, en er zijn heel mooie design fluitketels en klassieke retro fluitketels te koop. Hierboven vind je wat voorbeelden van mooie fluitketels een een overzicht met 350 functionele fluitketels, klassieke fluitketels en moderne design fluitketels.

Menu :