Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Memobord en weekplanner: goede magnetische planborden

Memobord en weekplanner: goede magnetische planborden

Altijd druk, en loopt je planning daardoor wel eens in de war? Een goed planbord kan redding brengen. Wij kijken hier naar goede memoborden, weekplanners en andere goede planborden.

Planbord memobord weekplanner


Wij hebben hier een groot aantal leuke weekplanners voor je die je in de keuken, het kantoor of in een andere plek in huis kunt ophangen. Zo heb je altijd overzicht. Mits je je afspraken netjes invult natuurlijk.

Alle goede planners

Alle goede weekplanners, memoborden en magneetborden zijn voor je op een rijtje gezet. Kijk bij de aanbiedingen planborden. Hier vind je meer dan 300 van deze planborden.

Whiteboard en magnetisch planbord

In het verleden waren dit soort planborden meestal prikborden, maar tegenwoordig is het meest gebruikte planbord een whiteboard dat je met een speciale stift kunt beschrijven en waarbij je de notities makkelijk weer kunt wissen.

Groot planbord Brute Strength

Groot planbord Brute Strength


Ook zijn deze planborden vaak magnetisch. Je kan er dan met magneetjes memo-blaadjes,  krantenknipsels, boodschappenlijstjes en andere papieren op het memobord op bevestigen.

De magneten waarmee je dat doet kunnen strak van vormgeving zijn, maar je hebt ook magneten in vrolijke kleuren en speelse vormen zoals bloemen en vogels. Deze magneten kunnen ook een nog een andere functie hebben dan iets vastklikken. Zo werkt de onderstaande weekplanner van het merk Planbord Kinderen met magneten die een afspraak symboliseren. Zo kan ook een kind dat niet kan lezen het planbord begrijpen.

Tussen de aanbiedingen van planborden hierboven vind je ook sets met magneten met symbolen.Weekplanner Kind

Planbord Kinderen met symbolen


Sommige magnetische planborden zijn dubbel magnetisch. Je kunt er niet alleen magneten op plakken, maar je kan het planbord ook zelf magnetisch op bijvoorbeeld een koelkastdeur bevestigen. Erg handig als familieplanner in de keuken!

Weekplanner

Het oppervlak van een planbord is niet blanco wit, zoals een normaal whiteboard, maar het is voorbedrukt met vakken voor notities. Vaak zijn dit vakken voor de dagen van de week (een weekplanner), maar in een enkel geval ook voor een maand (een maandplanner). 


Desq maandplanner

Desq planbord, te gebruiken als weekplanner of maandplanner


Voor iedere dag van de week zijn soms meerdere vakken beschikbaar zodat je de planning voor meerdere personen apart kunt noteren, en zodat je in één oogopslag de afspraken en taken van een persoon kunt zien.

Brute Strength weekplanner

Brute Strength weekplanner
In het overzicht vind je nog meer handige weekplanners en memoborden.

Zie ook: Informatie en tips keuken


Foto bovenaan: Brute Strength magnetisch planbord


Onderwerp:
Kies hier boven je beste planbord / memobord / weekplanner / maandplanner / whiteboard / familieplanner / gezinsplanner. Dat zijn allemaal benamingen voor dezelfde soort planners. Dit zijn meestal magnetische met een speciale stift te beschrijven witte borden.
Menu :