Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Beste box voor de baby kopen. Tips en informatie.

Beste box voor de baby kopen. Tips en informatie.

Een babybox is een onmisbaar meubelstuk voor mensen met een baby. Niet alleen kun je de baby even in de box stallen als je je handen vrij wil hebben, ook voor de baby is de box een eigen plekje in huis.


Voor de baby is het belangrijk een eigen plek te hebben waar hij kan rusten en met zijn eigen speelgoed kan spelen. Hier wat tips voor bij het kopen van een box.

Keuze uit veel goede boxen voor de baby

Ben je op zoek naar een goede box voor weinig geld. Kijk dan bij het overzicht met aanbiedingen ruim 200 babyboxen of kijk bij de beste babywinkels voor meer goede aanbieders van een goede maar goedkope box voor de baby.

Hieronder hebben we wat tips voor je voor bij het kiezen en kopen van de beste box voor de baby.
Joovy kinderbox
Joovy kinderbox


Box met of zonder lade

Je hebt goedkope boxen en wat duurdere modellen. De goedkoopste babyboxen zijn meestal heel eenvoudig, terwijl de iets duurdere modellen vaak zijn voorzien van één of meerdere lades. Zo'n lade bij een box is erg handig. Je kunt er heel goed het speelgoed, kleding en andere spullen van de baby in kwijt. Bovendien maakt een lade de babybox wat sterker en robuuster.

Bopita box met lade

Bopita box met lade


Bij een lade is het belangrijk dat deze voorzien is van wieltjes. Zo beschadig je de vloer niet. Het is ook voldoende als de lade dusdanig hoog op de pootjes staat dat deze de vloer niet raakt.

Handgrepen zijn ook handig. Je trekt de lade dan een stuk makkelijker uit.

In hoogte verstelbare box

Let bij de aanschaf van een babybox er ook goed op of deze in meerdere hoogtes verstelbaar is. Is de baby nog klein, en ligt de baby nog de hele dag, dan kun je de bodem waarop de baby ligt in een hoge stand zetten. Je kan er dan heel goed bij. Wordt de baby groter dan kun je de bodem wat lager zetten want je wil natuurlijk niet dat de baby de box uit kiepert.


Colorful Home box verstelbaar

Colorful Home box verstelbaar


De kleur van de box

Een box wordt meestal in de huiskamer geplaatst. Je wilt dus wel dat deze goed in je interieur past. Kies dus voor een mooie box in de juiste kleur. Babyboxen zijn verkrijgbaar in vele kleuren zoals diverse houtkleuren, steenkleur, grijs, wit en zwart. Je hoeft dus geen genoegen te nemen met een kleur die je niet aanstaat.


Iso Trend babybox opvouwbaar

Iso Trend babybox 

Kies je beste babybox

Bij de aanbiedingen van de babyboxen bovenaan kun je heel eenvoudig de voor jou beste box baby selecteren. Daarvoor hoef je alleen je wensen aan te vinken. Zo selecteer je bijvoorbeeld op de afmetingen van de box, de maximale prijs die de babybox mag kosten, de kleur, de vorm, het merk, het materiaal en aanwezige opties zoals wieltjes of een lade.

Je vindt hier boven boxen van hout die op een vaste plek in huis staan, maar ook mobiele boxen die je als reisbox kunt gebruiken.

Gebruik de aanbiedingen om je beste box te vinden en goedkoop te kopen. Bij de beste babywinkels hierboven vind je alles voor de baby tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips babykamer


Foto bovenaan: Childhome box baby

Onderwerp:
Hier boven vind je informatie over babyboxen met handige tips voor bij het kiezen van de beste box. Je persoonlijk beste babybox / beste kinderbox / beste speelbox / beste reisbox kun je snel en makkelijk selecteren uit het overzicht met meer dan 200 babyboxen.
Menu :