Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De mooiste moderne design lectuurbakken

De mooiste moderne design lectuurbakken

Een lectuurbak is een accessoire die bij het inrichten van een huis of kamer nogal eens over het hoofd wordt gezien. Tijdschriften en kranten worden dan maar ergens op een tafel gelegd of in een la weggeborgen.


Dat is zonde, want er zijn heel mooie lectuurbakken te koop. Prachtige lectuurbakken die niet zelden door topdesigners zijn ontworpen. Daarom geven we mooie design lectuurbakken en tijdschriftrekken hier de aandacht die ze verdienen.

Blomus, Pulmann, Present Time, Piet Hein Eek, Zack, VTwonen en Gispen, het zijn niet de eerste beste merken en designers die zich met het ontwerpen en maken van mooie lectuurbakken bezig houden.

Kijk hier voor aanbiedingen van mooie design lectuurbakken

Deze design lectuurbakken kunnen heel diverse vormen hebben. Hieronder pikken we er een aantal van deze lectuurbakken uit. Al deze bakken (en nog veel meer!) zijn terug te vinden bij de hier boven genoemde aanbiedingen.

Authentics Wave magazinehouder
Deze lectuurbak wordt gekenmerkt door zijn "wave", een sierlijke golvende vorm in een verder strak design. De Authentics Wave is niet alleen geschikt voor tijdschriften maar ook als krantenbak.

PT (Present Time) Extension magazinerek
Een heel bijzondere constructie om je tijdschriften in op te bergen. Het is een rek dat tot wel 130 centimeter lengte is uit te breiden. Dit stalen rek kan aan de muur worden bevestigd. Ideaal voor wie zijn tijdschriften in een bepaalde volgorde wil sorteren.


Blomus Wires lectuurbak
Deze lectuurbal maakt deel uit van de Blomus Wires serie. Deze serie design meubelen wordt gekenmerkt door een eenvoudig maar ook mooi, modern en strak design. Zo ook de Blomus Wires lectuurbak.


Umbra Illuzine tijdschriftenrek
Nog zo'n bijzonder lectuurrek voor aan de wand. De Umbra Illuzine wekt de indruk dat de tijdschriften uit de wand komen. De Umbra Illuzine staat vooral heel mooi aan de keukenmuur gevuld met kooktijdschriften.PT News lectuurbak
De News is een eenvoudige maar zeer populaire lectuurbak. Zijn lage prijs in combinatie met een mooi strak design speelt ingetwijfeld een grote rol in dit succes. De PT News lectuurbak is makkelijk te combineren met meubels in alle stijlen.


Koziol Milano lectuurbak
Een lectuurbak met een tijdloos design. Prachtig in zijn eenvoud. Doordat de inhoud nauwelijks zichtbaar is is de Koziol Milano ook goed bruikbaar voor het wegwerken van post en kranten.


Blomus tijdschriftenhouder
Nog zo'n mooie moderne lectuurbak.Een ontwerp van de woondesigners van Blomus. Zoals wel meer design lectuurbakken heeft deze wel iets weg van een boodschappentas.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van design lectuurbakken voor alle informatie en prijzen van al deze lectuurbakken, en van nog veel meer bakken en rekken om je tijdschriften in op te bergen.
Menu :