Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Emma matras, beste matras voor boxspring en ledikant

Emma matras, beste matras voor boxspring en ledikant

Auping, Pullman en Tempur zijn matras-fabrikanten met een grote naam. Toch worden hun matrassen bij testen telkens geklopt door Emma matrassen. Bijvoorbeeld bij de matras test van de Consumentenbond. Waarom is het Emma matras het beste matras voor boxspring of ledikant?


Hier meer informatie over dit beste matras dat onder ander testen van onafhankelijke organisaties als UFC Que Choisir (Frankrijk), de Consumentenbond (Nederland) en Altroconsumo (Italië) won.

Het Emma matras is te koop in versies voor éénpersoonsbed, tweepersoonsbed en twijfelaar, en kan zowel op een boxspring als ledikant worden gebruikt. Kijk bij Emma beste matras bij diverse testen van matrassen voor meer informatie en waar je goedkoop online een Emma matras kun aanschaffen.

Koudschuim matras

Dit beste matras uit menig test is een koudschuim matras. Deze matrassen van polyurethaan hebben geweldige eigenschappen. Door hun open celstructuur ventileren en ademen koudschuim matrassen heel goed, en nemen ze goed vocht op. Ook biedt een koudschuimmatras veel comfort en gaat zo'n matras lang mee. Niet voor niets wordt er door het bovenstaande beste matras 10 jaar garantie gegeven door de fabrikant.

Een ander sterk punt van een koudschuim matras is dat het heel goed zijn vorm behoudt. Kuilvorming komt bijvoorbeeld niet voor bij koudschuim matrassen. Ook vormt een koudschuimmatras zich volledig naar de vorm van zijn gebruiker en geeft daardoor veel ondersteuning.

Niet voor niets is het beste matras een koudschuim matras. Kijk bij de bovenstaande test-informatie op TestResults.nl voor de beste van al deze beste matrassen.Zie ook: Meer tips slaapkamer
Foto: Emma Matras
Menu :