Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Cotton balls met verlichting

Cotton balls met verlichting

Cotton balls, de naam zegt het al, zijn katoenen ballen. Maar wel speciale katoenen ballen. Het zijn katoenen lampenslingers die warmte en gezelligheid in huis geven.


Het is unieke sfeerverlichting die in vele kleuren verkrijgbaar is. Welke cotton balls gebruik jij dit seizoen?


Je kunt deze katoenen lichtslingers niet alleen kopen op Cottonballlights maar ze daar ook zelf samenstellen. Een uniek concept voor sfeerverlichting als woondecoratie.


Cottonballs in iedere kamer

Eigenlijk zijn de cotton ball lichtslingers in iedere ruimte in huis toe te passen. In de woonkamer, in de slaapkamer (heel romantisch) en de hal. Maar ook in de werkkamer, kinderkamer, tuin en keuken. Op deze pagina zie je enkele voorbeelden. Kijk bij Inspiratie op bovengenoemde website voor nog veel meer voorbeelden van toepassingen van cottonballs overal in huis.


Want er zijn heel veel toepassingen voor cotton balls. Je kunt ze ophangen, in een schaal of mand legge, of gewoon op een dressoir deponeren. Of leg de cottonballs op een schouw of in de vensterbank.


Met een feestje of etentje kun je ze gewoon op tafel als decoratie gebruiken. Doordat de cotton balls op batterijen werken en dus geen draad hebben kun je ze makkelijk overal neerleggen.
Kijk op de bovengenoemde cottonballs website voor heel veel voorbeelden en inspiratie, en voor de prijzen van cotton balls.
Menu :