Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Hubsch meubels

Hubsch meubels


Bij de naam Hübsch denk je waarschijnlijk aan Duitsland, want Hübsch is immers het Duitse woord voor Mooi. Maar Hubsch Interior is een Deens merk meubels. Maar dan wel heel mooie Deense meubelen.

Scandinavische design meubelen

Je kunt zelfs zeggen dat Hubsch meubelen een typisch Deens design hebben, en dat is een compliment want de Scandinavische designmeubels staan hoog aangeschreven. Hübsch Interior is een merk dat functionaliteit en simpliciteit heel goed weet te koppelen aan elegantie en stijl.

Veelal houten meubelen

Hubsch meubelen en woonaccessoires staan ook voor een speelse afwerking, mooie kleuren en soms opvallende prints. Zoals je van een Scandinavisch merk mag verwachten wordt er bij Hubsch meubelen veel gebruik gemaakt van hout. Dit geeft Hubsch meubels en accessoires die stoere tint die de Scandinavische stijl zo kenmerkt.

Ontwerpen van erkende designers

Alle Hubsch meubels en woonaccessoires worden in Denemarken door uitstekende designers ontworpen. Deze geven alle Hubsch woonartikelen een eigen stijl mee.

Waar koop je Hubsch meubels en woonaccessoires

Het assortiment van Hübsch, dat bestaat uit meubels, woonaccessoires, lampen, tuinartikelen en keukenbenodigdheden, is goedkoop online te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Hübsch voor alle Hubsch woonartikelen en hun prijzen.
Menu :