Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Bijzondere tafelklokken

Bijzondere tafelklokken

Je kunt een beeldje of vaas als decoratie neer zetten, maar ook een kleine staande klok. Deze klokken heten tafelklokken, maar je kunt ze evengoed op een dressoir plaatsen of in de vensterbank zetten.

Umbra Buddy (Klokwinkel)

Want er zijn tafelklokken te koop met een heel bijzonder en soms grappig uiterlijk. Kijk maar naar de voorbeelden van mooie tafelklokken die we hier verzameld hebben.

Al de hier getoonde tafelklokken zijn te koop bij de winkels uit het overzicht beste online klokwinkels. De winkel waar we deze klok hebben gezien staat telkens onder de foto.

Karlsson Flip Time Talks (Klokwinkel)

Soms is een tafelklok digitaal, soms geeft de klok de tijd aan via wijzers, maar de Karlsson Flip Time Talks klok geeft de tijd wel op een heel bijzondere manier aan. Heel geschikt voor wie wel kan lezen maar niet kan klokkijken.

Karlsson Book (Klok voor Thuis)
 
De Karlsson Book is officieel een tafelklok, maar deze klok leent zich er als geen andere voor om in de boekenkast te plaatsen.

NeXtime Thumbs Up (Klok voor Thuis)

De NeXtime Thumbs Up is een heel positieve klok die is geïnspireerd door de Facebook likes. Leuk en motiverend voor op je werkkamer.

Invotis Brains Robot (Klokwinkel)

De Invotis Brains Robot is een heel moderne en originele klok. Leuk voor in een modern ingerichte ruimte.

Zie ook: Meer klokken tips

Menu :