Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Eseo lampen (gemaakt door Philips)

Eseo lampen (gemaakt door Philips)


Eseo lampen is eigentijdse moderne verlichting van hoge kwaliteit. Eseo is een dochterbedrijf van Philips dus je weet dat het met de kwaliteit van Eseo lampen wel goed zit.

Waar kun je Philips Eseo lampen kopen?

Eseo lampen zijn stijlvol en modern. Het is verlichting met een eigen karakter. De lampen zijn gemaakt van warme en eerlijke materialen. Kijk hier voor de aanbevolen online lampenwinkels.

Creatieve sfeerverlichting

"Light for life” is de slogan van Eseo. Een passende slogan voor dit lifestyle lampenmerk. Het is creatieve verlichting waarmee je sfeer schept in huis. Soms hebben Eseo lampen verrassende lichtaccenten. Accenten die zorgen voor een warme gezellige sfeer in huis.

Philips Eseo lampen in vele soorten

Hoewel Eseo lampen duidelijk een eigen stijl hebben blijft het assortiment niet beperkt tot één soort lamp. Je hebt Eseo lampen in alle soorten en maten. Van wandlampen en plafondlampen tot spotjes, tafellampen en vloerlampen.

Lampen van Philips kwaliteit

Eseo is een merk van Philips. Er gaat dus een enorme ervaring en kennis schuil achter dit lampenmerk. Philips maakt namelijk al sinds 1891 lampen. Dat waren de beroemde Philips gloeilampen. Dit soort lampen kom je echter bij Eseo niet tegen. Eseo levert alleen duurzame en energie-efficiënte lampen.
Menu :