Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Originele plafondlampen

Originele plafondlampen

Een plafondlamp hoeft echt geen saaie ronde lamp te zijn. Er zijn talloze origineel vormgegeven plafondlampen te koop.


Hier een overzicht van plafondlampen met een opmerkelijk of origineel design.

Bij veel van deze originele plafondlampen is gekozen voor een natuurlijke vorm. Zo heb je de hieronder afgebeelde EGLO plafondlamp (hier als wandlamp) die aan de zon doet denken, met 15 armen die als lichtstralen rondschijnen. In het bovenstaande overzicht met mooie plafondlampen kom je veelvuldig EGLO lampen tegen.Zo is er van hetzelfde merk een plafondlamp met blaadjes die als een hangplant tegen het plafond geplakt lijkt te zitten. De vele lampjes van deze plafondlamp zijn als kelken van bloemen tussen het blad.


De sfeer wordt extra verhoogd door de schaduwen van de takken op het plafond. Zo lijken er nog meer takken te zijn dan werkelijk het geval is.

En zo heeft EGLO nog meer plafondlampen in het assortiment, met vele armen die het licht over de ruimte verspreiden, en met speelse vormen.

Maar EGLO is niet de enige fabrikant van dit soort lampen. Zo zijn er meer merken die lampen leveren waarvan de armen als de tentakels van een octopus om zich heen lijken te slaan. In het ovenzicht met mooie lampen kom je al deze fabrikanten tegen zoals Lucide, Philips en VidaXL.

Kijk bij bovengenoemde aanbieders voor nog veel meer van dit soort lampen.
Menu :