Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De mooiste plantenbakken

De mooiste plantenbakken

Iedereen heeft graag mooie planten in de huiskamer staan. Kamerplanten worden daarom met zorg uitgekozen. De plantenbak wordt daarbij wel eens vergeten. De nieuw aangeschafte plant wordt dan geplaatst in een pot die toevallig beschikbaar is.


Dat is zonde, want een mooie geschikte plantenbak doet een plant veel mooier uitkomen, en de keuze aan mooie plantenbakken is enorm. Je hebt plantenbakken en bloembakken die gemaakt zijn van de meest uiteenlopende materialen en die uitgevoerd zijn in vele kleuren.


Kijk voor alle mogelijkheden maar eens bij het overzicht met alle plantenbakken. Hier vind je een breed en groot assortiment aan prachtige plantenbakken en bloembakken in diverse stijlen. Het werkelijk om duizenden plantenbakken in alle soorten! Bovendien zijn deze plantenbakken heel betaalbaar.

Plantenbakken in vele stijlen en van verschillende materialen

Plantenbakken heb je in alle kleuren en in vele stijlen. Ook zijn ze gemaakt van heel verschillende materialen variërend van natuursteen, hout, metaal en keramiek tot kunststof, riet, beton, fiberglass en RVS.

Ook qua soort plantenbak is er veel diversiteit. Het merendeel bestaat uit rechthoekige, vierkante, ronde of ovale plantenbakken, maar ook hanging baskets, plantenmanden, plantenzakken, plantenschalen en balkonbakken vallen hier onder. En wat te zeggen van verticale tuinen. Dat zijn plantenbakken die zo ontworpen zijn dat de "tuin" de hoogte in gaat.

Plantenbakken voor buiten en binnen

Hou er wel rekening mee dat niet alle plantenbakken geschikt zijn om buiten te gebruiken. Strenge vorst kan voor sommige plantenbakken een probleem zijn. In het bovenstaand overzicht kun je precies zien welke bakken en potten geschikt zijn om het hele jaar buiten te laten staan.

Kijk voor alle mogelijke plantenbakken en hun prijzen in het bovenaan genoemde overzicht met alle plantenbakken.
Menu :