Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Klokken van glas

Klokken van glas

Een klok in de huiskamer is een belangrijke woonaccessoire. Niet alleen kijk je er regelmatig op, de klok wordt ook vrijwel altijd op een prominente plek in huis opgehangen.

Daardoor is het belangrijk dat de klok er goed uit ziet. Gelukkig zijn er mooie designklokken. Wij kijken ditmaal naar klokken van glas.

Klokken van doorzichtig glas, ondoorzichtig glas of met een foto

Een glazen klok kan prachtig aan de muur staan. Glas is een mooi materiaal om te zien. Een klok van glas kan voorzien zijn van een foto of print, maar ook gemaakt zijn van ondoorzichtig glas. Een moderne wandklok van ondoorzichtig glas met aluminium wijzers ziet er echt fantastisch uit.Altijd de mooie glans van glas

Glazen klokken met een foto of print zijn ook heel populair. Niet vreemd, want met zo'n glasklok heb je een klok met een mooie afbeelding maar ook met de mooie glans van glas. Ook vervaagt de afbeelding op een glazen klok nooit, zo blijft je wandklok altijd mooi.Moderne klokken en meer klassieke klokken

Er zijn klokken van glas in klassieke stijl, in moderne stijl, in felle kleuren voor de kinderkamer, en met foto's en prints voor iedere stijl van inrichting. Ondermeer de merken NexTime, Karlsson en LS Works maken prachtige designklokken van glas. In het overzicht alle klokken van glas, vind je meer dan 600 klokken die (deels van) glas zijn gemaakt.

Of kijk bij de beste online klokkenwinkels voor nog veel meer leuke klokken tegen lage prijzen. De keuze is enorm!

Zie ook: Meer klokken tips
Menu :