Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een klein design aquarium als woonaccessoire

Een klein design aquarium als woonaccessoire


Een aquarium hoeft niet altijd een grote bak water te zijn die veel ruimte in je interieur inneemt. Er zijn ook heel mooie, en heel compacte, design aquariums. Deze kleine aquaria zijn vooral bedoeld als woonaccessoire en meestal alleen voor kleine visjes geschikt.


Kant en klare aquariums

Deze kleine design aquariums zien er schitterend uit en je koopt ze meestal kant en klaar. Dat betekent dat er al goede en sfeervolle led-verlichting inzit en alles dat nog meer nodig is om van start te gaan. Soms gaat dat heel ver, in zit er bijvoorbeeld zelfs al visvoer in het pakket. Alleen voor de vissen en het water moet je dan nog zorgen.

Ook hebben de meeste van deze compacte aquariums nauwelijks onderhoud nodig. Een goed filtersysteem zorgt er voor dat deze design aquariums niet wekelijks schoongemaakt hoeven te worden.

Hier vind je de mooiste design aquariums

Biorb en SuperFish zijn bekende fabrikanten van dit soort prachtige en gebruiksarme design aquariums. Maar ook andere merken kom je tegen in de top vijf van design aquariums die door de webblog Huisdier Tips is samengesteld. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen van deze kleine design aquariums.

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :