Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Bartafels (statafels), mooie veelzijdige tafeltjes

Bartafels (statafels), mooie veelzijdige tafeltjes

Een bartafel (statafel) is een reuze handig tafeltje voor als je een feestje geeft. Maar bartafels kunnen ook uitstekend dienst doen als bijzettafel, als plantentafel of als tafel om andere decoratie op te zetten.


Of je zet wat stoeltjes bij de bartafel en creëert zo een gezellig zithoekje. Kortom, een bartafel is een veelzijdig tafeltje dat je eigenlijk altijd en overal kunt gebruiken.

Aanbiedingen van statafels

En heel mooie bartafels kun je voor weinig geld kopen.
Kijk maar bij de aanbiedingen van bartafels.

Inklapbare bartafels

Je hebt voordelige bartafels die je in kunt klappen. Dit is heel handig als je een tafeltje zoekt dat je alleen op speciale gelegenheden, zoals een feestje, tevoorschijn haalt. Je kunt de tafel dan uitklappen en er lekkere hapjes opzetten. De gasten kunnen staand rondom de tafel plaatsnemen. Bartafels worden dan ook wel statafels genoemd.

Design bartafels

De meeste bartafels zijn echter fraaie tafeltjes die gezien mogen worden. Deze design bartafels kun je meestal niet inklappen maar dat is helemaal niet erg want het zijn prachtige tafeltjes die je graag ergens in huis neerzet. De statafels hebben vaak een frame van verchroomd metaal en een tafelblad van glas of een ander mooi materiaal.

Bartafel met terrasverwarmer

Heel bijzonder zijn de bartafels die beschikken over een heater in de voet. Deze statafels voor buiten doen meteen dienst als terrasverwarmer. Doordat iedereen rond de tafel staat profiteert men optimaal van de warmte van de ingebouwde terrasverwarming.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor leuke statafels / bartafels voor weinig geld.
Menu :