Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Tafelklokken. Design klokken om neer te zetten

Tafelklokken. Design klokken om neer te zetten

De meeste klokken worden aan de muur gehangen. Maar er zijn ook klokken die je neer kunt zetten. Deze klokken worden tafelklokken genoemd, hoewel je ze ook op heel andere plekken kunt neerzetten.


Vaak worden ze op een wandmeubel of op een bijzettafel geplaatst. Of in een vitrine, een plank aan de muur, op een bureau of een boekenplank.

Tafelklokken zijn vaak design klokken en niet zelden hebben een een uniek, soms grappig en / of origineel uiterlijk. Kijk in het overzicht met alle tafelklokken voor al deze mooie tafelklokken. Er zijn daar circa 500 van dit soort klokken voor op tafel te vinden. Je hebt dus heel veel leuke als je een leuke tafelklok zoekt.

Boekenplank klok

Er zijn zelfs speciale tafelklokken voor op de boekenplank. Deze hebben zelf de vorm van een paar boeken.


Design tafelklokken

Naast de fabrikanten van klokken houden ook gadgetfabrikanten zich bezig met het ontwerpen en maken van design tafelklokken. Voorbeelden van deze fabrikanten zijn Karlsson, Umbra, Modern Times en Clayre & Eef.

Vaak hebben deze design tafelklokken een origineel uiterlijk. Nadeel is dat sommige van deze klokken niet heel duidelijk de tijd aangeven. Maar vaak is niet zozeer het aangeven van de tijd de belangrijkste functie van design klokken, maar is het vooral decoratie.

Kijk voor meer mooie design tafelklokken bij de beste online winkels om klokken te kopen.

Zie ook: Meer klokken tips
Menu :