Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Leuke vliegtuiglampen

Leuke vliegtuiglampen

Altijd een leuk idee voor een jongenskamer is de vliegtuiglamp. Er zijn diverse grappige hanglampen in de vorm van een vliegtuig te koop.


Wij kijken hier naar enkele leuke vliegtuiglampen voor de kinderkamer.

TIP >>> De leukste kinderlampen vind je bij de beste online lampenwinkels

Massive Kico Ymbo vliegruiglamp
De hier boven afgebeelde vliegtuiglamp is de Kico Yumbo van het bekende lampenmerk Massive (een merk van Philips). De Massive Kico Yumbo is gemaakt van solide hout. Een heel stevige hanglamp.

Je kunt het vliegtuig in verschillende posities ophangen door de draadjes wat anders in te stellen. Je kunt deze vliegtuiglamp dus ook een duikvlucht laten maken. Ook de stand van de propeller is in te stellen. Het vliegtuig is zo ontworpen dat je bij geen enkele positie last hebt van schaduwen van de vleugels of andere onderdelen.

Eglo Kids Airman vliegtuiglamp
Een andere populaire vliegtuiglamp is de speelse Eglo Kids Airman 85059 van het merk Eglo Kids.


De Airman is een vrolijke lamp voor de kinderkamer die het op iedere peuterkamer of kleuterkamer goed doet. Het is een mooi stukje vakwerk waarbij de gloeilamp of spaarlamp zelf als 'piloot' dienst doet. Een leuke originele kinderlamp.

En zo vind je bij de bovenstaande lampenwinkels nog meer leuke 'vliegende' lampen voor de kinderkamer. Lampen in de vorm van een vliegtuig, luchtballon, raket en nog veel meer leuks.

Zie ook: Meer leuke tips en informatie kinderkamer
Menu :