Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Ledstrips in de keuken

Ledstrips in de keuken

Ledstrips worden veel in de keuken toegepast. De keuken leent zich dan ook goed voor een ledstrip. De strips zijn in een keuken goed weg te werken, en vooral in een moderne keuken geeft led-verlichting een heel mooi plaatje.

ledstrip keuken

Hier hebben we enkele voorbeelden en tips voor je voor het toepassen van ledstrips in de keuken.Al de foto's die je op deze pagina ziet zijn afkomstig van klanten van de Ledstripkoning. De Ledstripkoning is een expert in ledstrips. Op die website kun je alle benodigde ledstrips en accessoires goedkoop kopen. Kijk op de Ledstripkoning voor alle informatie en de prijzen.

Sfeervol, maar ook functioneel

Een ledstrip in de keuken is heel mooi om te zien, maar het hoeft niet alleen maar mooi te zijn. Een ledstrip kan ook dusdanig veel licht geven dat deze verlichting functioneel is als werklicht. Als je de lichtsterkte kunt regelen kun je dezelfde ledstrip gebruiken als werklicht en sfeerverlichting.

Ledstrips en vocht

Kies voor een toepassing van ledstrips op het aanrecht wel voor een ledstrip die spatwaterdicht is. Deze strips kun je herkennen aan de aanduiding IP65. Hou er rekening mee dat niet alleen water uit de kraan de led-strips nat kan maken, maar ook stoom uit een pan, waterkoker of het koffiezetapparaat. En een led-strip op de plint kan nat worden bij het dweilen. Kies dus in de keuken bij voorkeur voor IP65 ledstrips.

ledstrips keuken

Wit licht of een kleurtje

Bij ledstrips heb je veel keuze uit kleuren. Je kunt één ledstrip zelfs van kleur laten wisselen. Koud wit licht is het beste als werklicht bij het koken, en warm wit licht ziet er sfeervoller uit. Ook gekleurd licht zorgt natuurlijk voor sfeer.  Gebruik bijvoorbeeld ledstrips om je keuken 's avonds rood, blauw of in een andere kleur te laten oplichten.

Meer informatie, tips en prijzen

Lees bij het bovengenoemde Ledstripkoning meer over het toepassen en installeren van ledstrips in de keuken. Je vind daar ook nog veel meer mooie voorbeelden en informatie over het toepassen van ledstrips in alle ruimtes in huis (en daar buiten).

Zie ook: Meer keuken tips
Menu :