Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Ledstrips in de woonkamer

Ledstrips in de woonkamer

Met ledstrips kun je prachtige sfeerverlichting in huis en in de tuin aanleggen. Op een heel makkelijke manier. En ledverlichting (en dus ook led-strips) gebruiken nauwelijks stroom. Dus laat maar branden dat led-licht!

ledstrips huiskamer

Hier vind je enkele mooie voorbeelden van het toepassen van ledstrips in de woonkamer.


Deze voorbeelden zijn afkomstig van de Ledstripkoning. Bij die online specialist in led-strips vind je alle benodigdheden tegen een lage prijs.

Sfeerverlichting voor de woonkamer

Ledstrips kom je tegen in slaapkamers, badkamers, keukens, op trappen en in de tuin. De woonkamer is echter de plaats waar ledstrips het meest toegepast worden. Dat is natuurlijk niet vreemd want de huiskamer is de plek waar je het meest van de mooie ledverlichting kunt genieten.

De vele toepassingen van een ledstrip

Vooral in een koof komt ledverlichting via ledstrips heel mooi uit, maar je kunt er ook heel goed een vitrinekast, aquarium of kunstwerk mee uitlichten. Of breng licht in een donkere hoek. Ledstrips zijn heel goed weg te werken. Je profiteert wel van het licht, maar ziet geen lamp.

ledstrip huiskamer

Meer voorbeelden en prijzen ledstrips

De foto's die je hier ziet zijn het trotse resultaat van klanten van de Ledstripkoning. Kijk bij deze specialist (link hierboven) voor nog veel meer mooie voorbeelden, maar ook voor tips, installatie-advies en prijzen van alle led-strips en benodigdheden.

Zie ook: Meer woonkamer tips
Menu :