Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Moderne design-vazen

Moderne design-vazen


WMF design vazen

Je hebt antieke en klassieke vazen, maar ook heel moderne vazen. Neem bijvoorbeeld een vaas van glanzend rvs. Of een vaas met 3-laags glas. Wij kijken hier naar moderne vazen van topkwaliteit.
Je vindt in dit overzicht onder meer moderne design vazen van de merken Auerhahn, Eva Solo, Georg Jensen, Menu, WMF en Zack. Vazen waarin veel gebruik wordt gemaakt van materialen als RVS en gelaagd glas, maar ook van rubber en porselein

Rubberen vaas

Je zal rubber niet snel als materiaal voor een vaas verwachten, maar de designers van Menu hebben vazen in rubber ontworpen.


Rubberen vazen van Menu


Het design van deze vaas is erg klassiek, het gebruikte materiaal (rubber) is dat zeker niet. De rubberen vaas is in vele kleuren leverbaar zoals zwart, turquoise blauw, rood, paars en lime groen. Ook zijn deze rubberen vazen in diverse neon-kleuren te koop in diverse hoogtes en diameters.

En leuke bijkomstigheid, deze vaas kun je echt niet kapot laten vallen.

Rvs vaas

Auerhahn heeft verschillende design-vazen in het assortiment die zijn uitgevoerd in mat of glanzend rvs. Het gaat om diverse series zoals de Auerhahn Bocina, Scala en Diva series.


Auerhahn design vaas


Deze design vazen van Auerhahn zien er hypermodern uit en staan heel goed in een strak modern interieur.

Georg Jensen maakt ook vazen van rvs, maar deze designer voegt daar vaak glas aan toe.

Porseleinen vaas

Hiermee vergelijken zijn de vaasjes van Eva Solo klassiek. Maar ook deze porseleinen vazen zijn strak en doen het heel goed in een modern en strak interieur.


Eva Solo vazen


Glazen vaas

Glas is samen met porselein en aardewerk een traditionele grondstof voor het maken van een vaas. De designer van Menu weten echter prachtige originele vazen te ontwerpen van zowel doorzichtig als gekleurd glas.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor meer informatie en de prijs van deze (en vele andere) mooie vazen.
Menu :