Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Dit zijn de leukste koekoeksklokken

Dit zijn de leukste koekoeksklokken


Koekoeksklokken heb je in talloze stijlen. Van een heel moderne koekoeksklok tot kitscherige klokken waarvan ze zelfs in de meest traditionele Zwitserse bierstube nog zouden zeggen dat het wel iets minder kan. Hier een selectie van de leukste koekoeksklokken.


Zoals we al schreven, dit is een selectie. Kijk in het overzicht met koekoeksklokken voor meer dan 100 van de leukste van deze klokken. Je vindt daar ook alle actuele winkelprijzen van onderstaande koekoeksklokken.

Diamantini Domeniconi Ettore koekoeksklok

Een leuk voorbeeld van een mix van een moderne design klok en een koekoeksklok. Deze klok is gemaakt van wit MDF waarop een eiken "vogelhuis" is aangebracht. Hierin is de koekoek te vinden die ieder uur buiten komt kijken. De klok is voorzien van een lichtsensor zodat de koekoek geen geluid maakt als het donker is in de kamer. Dat maakt deze koekoeksklok ook voor de slaapkamer geschikt.


Birdhouse KooKoo koekoeksklok

De Birdhouse KooKoo is ook een moderne versie van de koekoeksklok, maar dan met wat meer overeenkomsten met het traditionele model. De KooKoo is in diverse kleuren behuizing te koop, en de koekoekjes en klepel worden in vier verschillende kleuren meegeleverd (wit, groen, rood en blauw), zodat je kunt wisselen en combineren. De afgebeelde versie heeft bijvoorbeeld een rode klepel een een groen vogeltje.


Lemnos Birdhouse Clock

De Lemnos Birdhouse Clock is weer een heel ander soort moderne koekoeksklok. Het design van deze klok is strak en op de Japanse stijl geïnspireerd. Er is een lichtsensor op de klok aanwezig zodat de koekoek s'nachts zijn snavel houdt en het volume is aan te passen.Hekas traditionele koekoeksklok

Tijd voor een traditionele Zwitserse koekoeksklok. Veel traditioneler dan deze klok zal je ze niet snel vinden. Alles zit er op: bierdrinkende mannen, sparrenappels als klepel, dansende leuten, het design van een bergchalet, en natuurlijk een koekoek.In het bovenstaande overzicht vindt je nog veel meer van dit soort traditioneel ogende Zwitserse koekoeksklokken.

Diamantini Domeniconi Cipasso

De Diamantini Domeniconi bewijst dat een koekoeksklok er ook totaal anders uit kan zien. Eigenlijk is de koekoek de enige overeenkomst met de traditionele koekoeksklok.


Deze trendy designklok is in rond eiken vormgegeven met moderne wijzers en een moderne klepel. Maar wel een koekoek die zich elk uur komt melden. Ook deze moderne koekoeksklok is voorzien van een lichtsensor.

Kijk voor alle prijzen en voor nog veel meer van deze leuke koekoeksklokken in het bovenaan genoemde overzicht.

Zie ook: Meer klokken tips
Menu :