Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Leuke kinderwekkers

Leuke kinderwekkers


Voor kinderen zijn er heel leuke wekkers te koop. Hier enkele van de leukste kinderwekkers.

Alle hier genoemde wekkers, en nog veel meer leuke kinderwekkers zijn te koop bij het Wekkercenter.

Philips MyKidsroom MyBuddy

Philips ontwikkelde deze combi van een kinderwekker, leeslamp en nachtlampje. 's morgens licht het zonnetje op het buikje van MyBuddy op de aangegeven tijd op. Het kindje weet dan dat het mag opstaan. Als het maantje brandt weet het kindje dat het nog moet blijven liggen. Alle lampjes van de MyBuddy kinderwekker worden niet heet en zijn dus veilig.


De MyBuddy wekker van Philips is met een roze mutsje en met een blauw mutsje.


Frozen Microfoon en Wekker 2-in-1

De ideale wekker voor prinsesjes. Deze kunnen via de microfoon zelf een liedje inzingen waarmee ze de volgende dag worden gewekt. 2 speakers zorgen voor een goed en aangenaam geluid, want natuurlijk wil je niet met blikkerig gezang wakker worden.Deze wekker beschikt over een snoozer, een sleeptimer en werkt op batterijen.


Bigben Rubik's Kube wekkerradio

De Bigben Rubik's Kube is een speelse wekker voor kinderen gebaseerd op de kubus die al zoveel mensen tot waanzin heeft gedreven. Deze wekker is voorzien van een FM wekkerradio en werkt ook op batterijen zodat je hem makkelijk mee op reis kunt nemen.


Paw Patrol wekker

Een eenvoudige wekker, maar kinderen zijn er dol op.  De stoere Chase, Rubble en Marshall staan er namelijk op. Deze hondjes zijn bekend van de kinderserie Paw Patrol.  De wekker werkt op een AA batterij en kan dus makkelijk mee op vakantie en bij het logeren.


Kijk bij de bovengenoemde winkel voor deze wekkers en nog veel meer leuke kinderwekkers.

Zie ook: Leuke tips kinderkamer inrichten
Menu :