Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Je bank een ander uiterlijk met een grand foulard

Je bank een ander uiterlijk met een grand foulardEen grand foulard is een heel eenvoudige en goedkope manier om je bank een heel ander uiterlijk en sfeer te geven. Een grand foulard is een grote sierdoek die je over je bank drapeert.


Ook als bescherming voor je bank

Daarnaast is een grand foulard ook een makkelijke manier om de slijtage van een bank te verdoezelen of om juist je kostbare bankbekleding te beschermen, bijvoorbeeld tegen hondenharen en kattenharen of tegen het morsen door kleine kinderen.

En grand foulards zijn te koop in vele kleuren en stijlen. Kijk maar bij het overzicht met grand foulards en plaids wat er allemaal te koop is aan dit soort sierdoeken en wat deze kosten.

Een andere bank via een eenvoudig kleed

Het woord grand foulard is Frans en betekent letterlijk grote sjaal, al is los kleed in deze betekenis een betere vertaling. Het is een grote variant op een plaid. Je drapeert deze over de bank heen. Op deze manier kun je je bank heel goedkoop een make over geven. Zo wissel je makkelijk van stijl, sfeer en kleur. Ook wordt een grand foulard vaak gebruikt om een oude versleten bank een nieuw leven te geven.

Zie ook: Meer tips inrichten woonkamer
Menu :