Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Foto in een lichtbak

Foto in een lichtbak

Steeds minder vaak worden foto's eenvoudigweg in een lijstje aan de muur gehangen. Foto's worden tegenwoordig vaak op canvas, plexiglas, gehard glas of aluminium. Een foto in een lichtbak past ook in dit rijtje.

Een foto in een lichtbak beschikt over een backlit met folie. In de lichtbak komt je foto echt tot leven omdat deze heel veel diepte krijgt.

Iedere foto kan in een lichtbak

Iedere digitale foto met een goede resolutie kan in de lichtbak geplaatst worden. Deze foto wordt door de leverancier op backlit folie geprint en in de lichtbak geplaatst. Door led verlichting op de achtergrond in de bak ontstaat er een wereld van kleur. De foto komt in de lichtbak echt tot leven. Het indirecte licht vormt ook een sfeervolle verlichting.

Een eigen foto of een stockfoto

Als foto voor in de lichtbak kun je een eigen digitale foto gebruiken of een keuze maken uit honderduizenden foto's die je via stockfoto-websites gratis of tegen een zeer laag bedrag kunt downloaden. Deze foto's hebben een hoge resulutie en zijn daarvoor zeer geschikt als foto in een lichtbak. Maar de meeste mensen zullen kiezen voor een zelfgemaakte foto of bijvoorbeeld een familieportret.

Kijk voor prijzen en meer informatie bij de beste aanbieders van een foto in een lichtbak.


Menu :