Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Ruimte met een woonkamer spiegel

Ruimte met een woonkamer spiegel

Wil je een ruimte groter laten lijken, dan is het aanbrengen van een spiegel in de kamer een simpele truc.


Deze spiegel hoeft niet eens groot te zijn om dit effect te bereiken. Een spiegel aan de muur geeft licht en ruimte, bijvoorbeeld in de woonkamer.

Licht, ruimte en het effect van een extra raam

Een grote spiegel laat de ruimte misschien wel eens zo groot lijken. Maar ook met een kleinere spiegel bereik je prachtige effecten.

Hangt zo'n spiegel bijvoorbeeld tegenover een raam, dan spiegelt het de bomen, struiken en de wolken van buiten zodat het net lijkt alsof deze blinde muur ook over een raam beschikt.

Bovendien geeft zo'n spiegel heel veel licht in het donkere gedeelte van het huis. Alsof het echt een raam is.

Woonkamer spiegels in vele stijlen

Een spiegel is een spiegel, maar de lijst er omheen bepaalt de stijl. Vaak zijn deze lijsten van zichzelf vrij neutraal maar kleur en materiaal bepaalt de stijl.

Een spiegel in een lijst van blank eiken staat heel mooi als je ook meubels van dit materiaal hebt. Een mat zwarte spiegellijst oogt modern en een klassieke goudkleurige lijst geeft een romantische landhuisstijl.

Veel keuze uit mooie spiegels

Je hoeft niet bang te zijn dat je geen mooie en geschikte spiegel kunt vinden, want bij de aanbiedingen van wandspiegels hierboven vind je ruim 7.000 woonkamerspiegels en andere spiegels voor aan de wand! Spiegels in alle maten, stijlen en met lijsten in alle materialen. 

En dat met goede selectiemogelijkheden om via bijvoorbeeld vorm, materiaal, grootte, kleur en stijl de voor jou geschikte wandspiegels te selecteren, net zo lang tot je de mooiste en beste spiegel tegen een geschikte prijs over houdt.

In het bovengenoemde overzicht vind je al deze spiegels en hun verkoopprijzen.

Zie ook: Meer tips design huiskamer


Onderwerp:
Met een spiegel kun je de woonkamer of en andere kamer heel eenvoudig groter laten lijken. Ook kun je door de spiegel tegenover een raam te hangen veel licht en het idee van een extra raam creëren. Kijk hierboven voor meer dan 7.000 wandspiegels en zoek de voor jou beste wandspiegel uit.
Menu :