Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Bijzettafels. Vele stijlen, vele materialen

Bijzettafels. Vele stijlen, vele materialen

De naam geeft het al aan: Een bijzettafel is een tafeltje dat je makkelijk in een ruimte kwijt kan. Een bijzettafel wordt meestal gebruikt om even een glas of kopje op te zetten, en voor wat decoratie.


Maar een bijzettafel neemt veel minder ruimte in dan een salontafel. In tegenstelling tot de salontafel is de bijzettafel ook geen blikvanger. Meer een onopvallend meubelstuk dat je onmiddellijk mist als het er niet meer is.

>>> TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van mooie bijzettafels

Veel stijlen bijzettafels

Je hebt moderne bijzettafels en klassieke bijzettafels. Ze zijn er van hout, maar ook van staal en van glas. Hun overeenkomst is niet het materiaal waarvan ze gemaakt zijn of het design, maar hun functie en hun afmetingen. Deze afmetingen zijn compact en niet al te hoog. Ze behoren weinig ruimte in te nemen, en je moet er makkelijk je glas, kop of tijdschrift op kunnen zetten.


Bijzettafels van glas

Veel bijzettafels zijn van hout of kunststof, maar glas is als materiaal in opmars. Door het kleine formaat van een bijzettafel is glas als materiaal uitstekend te gebruiken. Glas heeft ook als voordeel dat het zich door zijn transparantie goed aanpast. Daardoor past een glazen bijzettafel in ieder interieur.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor meer dan 1.200 bijzettafels!

Zie ook: Meer tips design woonkamer
Menu :