Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Tuin tips

Hoewel wij voor alle tuintips een aparte tuinsite hebben plaatsen we op de woonblog ook regelmatige informatieve artikelen met tips voor de tuin. Hieronder vind je een selectie van deze tuinartikelen.

Tips en aanbieding tuin

Tuinmeubels tips

Voor wat betreft tuinmeubels hebben we de onderstaande tips voor je:Buitenverlichting tips

Tuinlampen en terrasverlichting heb je in vele soorten. Tuinverlichting kan naast functioneel ook heel mooi zijn. Je kunt met buitenverlichting prachtige effecten bereiken. Hieronder de informatie en tips met betrekking tot alle buitenverlichting.


Terras tips

Met een veranda of overkapping kun je veel meer dagen per jaar buiten zitten. Ook als het bijvoorbeeld regent. Een degelijke overkapping of veranda is als een verlenging van je huis met een buitenkamer. Hieronder de informatie.


Tuingereedschap tips

Een tuin is helaas niet alleen om in te zitten en om van te genieten. Soms moet er ook gewerkt worden. Hieronder vind je onze tips met betrekking tot tuingereedschap.
Maar na het werken in de tuin is het tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld met een smakelijke en ontspannende barbecue (BBQ). Barbecueen kan op houtskool, gas of op een elektrische BBQ. Hieronder alle barbecuetips.

Balkon tips

Een balkon is een tuin in het klein. Ook een balkon kun je mooi inrichten met planten, bloemen en tuinmeubelen. Maar daarbij moet je wel wat meer rekening houden met de beschikbare ruimte.Garage en schuur tips

Ook uitpandig bevindt zich (meestal) de schuur of garage. Daarom hier ook wat tips voor deze bijgebouwen.Meer woontips voor buiten het huis

Zie ook

Nog heel veel meer tuin tips zijn te vinden op de tuinblog, die helemaal gespecialiseerd is in tips voor de tuin.

Menu :