Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Meer woonruimte met een veranda of overkapping

Meer woonruimte met een veranda of overkapping

Veranda overkapping

Met een veranda of andere overkapping kun je je huis min of meer groter maken. Een groot aantal maanden per jaar wordt met een overkapping je woonruimte namelijk vergroot. Onder een beschutte overkapping kun je veel vaker buiten zitten dan op een gewoon terras. Ook als het regent.

Een buitenkamer

Vooral als je kiest voor een ruime overkapping is er veel in deze "buitenkamer" mogelijk. Een eettafel-set, een buitenkeuken, een loungeset. Doordat dit terras overkapt is kun je er decoratie en benodigdheden plaatsen die normaal niet in de tuin kunnen, en kussens kunnen gewoon blijven liggen.

In feite creëer je een kamer buitenshuis. Een kamer waarin je heel vaak kunt zitten. Ook in het vroege voorjaar en in de late herfst. En met een terrasverwarming kun je zelfs op een winteravond buiten zitten!

Overkapping terras veranda

Minder duur dan je denkt

En dan te bedenken dat een overkapping of veranda niet eens duur hoeft te zijn. Je koopt ze voor weinig geld als bouwpakket die je zelf makkelijk in elkaar kunt zetten. Of zoek een klusjesman om dat voor je te doen. 

Een simpele aluminium overkapping bestaat uit soms niet meer dan wat dakplaten en twee palen. Maar je kunt ook kiezen voor een echte houten veranda met hekjes, dakgoot en vlonders op de vloer.

Overkapping terras veranda

>>> TIP: Kijk bij de overkapping aanbiedingen voor alle mogelijkheden en prijzen van veranda's en overkappingen. Je vindt daar veranda's, carports en andere overkappingen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer tuin tips


Onderwerp:
Met een eenvoudige overkapping kun je heel wat meer woonruimte creëren. Een extra kamer, om met mooi weer buiten te eten, te werken en te relaxen. Kijk hier voor aanbiedingen van veranda's, carports en andere overkappingen.

Menu :