Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een carport als bouwpakket kopen

Een carport als bouwpakket kopen

Zelf een carport maken? Dat gaat heel eenvoudig en goedkoop met een carport bouwpakket. Alle onderdelen op maat aangeleverd. Zo zet je een carport, veranda of andere overkapping in elkaar.

Carport bouwpakket. Goedkoop een carport maken

Is een carport duur? Welnee, je kunt een complete carport online kopen. deze is heel makkelijk zelf in elkaar te zetten. De prijzen beginnen al bij zo'n 500 euro. Voor dat geld staat je auto droog en hoef je niet of nauwelijks te krabben in de winter.


Een toonaangevend merk in deze doe het zelf carports is Cendic. De carports op de foto's op deze pagina zijn allemaal Cendic overkappingen.


Carport / veranda Cendic

Carport / veranda Cendic

Een carport is weinig anders dan een dak dat op een paar palen rust. Je kunt zo'n doe het zelf carport dus ook vrij makkelijk als terrasoverkapping inzetten. Daarvoor hoef je eventueel alleen maar een paar stukken schutting te bevestigen.

En zo zijn er nog veel meer doe het zelf carport bouwpakketten

En dit is maar één voorbeeld van een doe het zelf carport. Niet alleen carports maar ook complete houten garages zijn tegenwoordig via internet als bouwpakket te koop. Voor heel weinig geld.

Kijk bij de bovenstaande carports voor alle informatie.


Onderwerp:
Een carport, veranda of andere overkapping maak je goedkoop en makkelijk met een Cendic bouwpakket. Bijvoorbeeld een carport bouwpakket. Hier tips en aanbiedingen.
Menu :