Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Beste elektrische kachel schuur, werkplaats of garage

Beste elektrische kachel schuur, werkplaats of garage


Aan een elektrische kachel voor in een werkplaats, schuur of garage worden heel andere eisen gesteld dan aan een elektrische kachel voor in huis. Hier de beste elektrische kachel uit de test voor werkplaats, garage en schuur en tips voor bij de aanschaf van zo'n werkplaatskachel.

Een elektrische kachel voor in de schuur of andere onverwarmde en vaak slecht geïsoleerde ruimte vraagt behoorlijk wat vermogen. Maar natuurlijk wil je het stroomverbruik wel laag houden. Ook moet een elektrische kachel in een werkplaats tegen een stootje kunnen en niet schrikken van water of vuil.

Het geluidsvolume en hun design zijn minder belangrijk als je de beste elektrische kachel voor schuur, werkplaats of garage zoekt.

Getest: De beste elektrische kachel voor de werkplaats

Kijk bij de beste elektrische kachels uit de test wat de beste kachel voor de schuur, garage en werkruimte is. Je vindt daar nog meer best geteste kachels. Bijvoorbeeld voor in de woonkamer, slaapkamer en studiekamer.

Tips elektrische kachel schuur of werkplaats

Hieronder nog wat tips met betrekking tot een elektrische kachel in de klusruimte, werkruimte of schuur.

  • De elektrische kachel moet goed tegen vuil en bij voorkeur ook tegen vocht kunnen.
  • Neem het benodigde warmtebereik (de vierkante meters die verwarmd kunnen worden) extra ruim als de ruimte slecht ge├»soleerd is.
  • Geluidsopbrengst, design en snufjes als WiFi zijn voor een kachel voor in de werkplaats niet zo belangrijk. Let wel op het energieverbruik, vooral als de kachel hard moet werken of als de vaak aan staat.
  • De naam zegt het al. Een ventilatorkachel kan zowel als kachel als ventilator dienst doen. Dat kan in de zomer erg handig zijn. 


Foto: Eurom

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :