Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Veiligheid. Bescherming tegen inbraak, brand en koolmonoxide

Tips en aanbiedingen voor een veilig huis. Met tips tegen brand, inbraak en meer ellende.

veiligheid huis


Veiligheid is enorm belangrijk in huis. In en rondom het huis gebeuren immers de meeste ongelukken. Hier kijken we onder andere naar alarmsystemen em andere hulpmiddelen om inbraak en diefstal te voorkomen. Ook kijken we naar rookmelders en koolmonoxidemelders die je beschermen tegen brand en uitstoot van schadelijke gassen.

Tips alarmsystemen

Met een alarmsysteem bescherm je jezelf, je gezin en je huis tegen inbraak en vandalisme. Vroeger was een alarmsysteem een prijzige aanschaf waarbij je ook nog eens een abonnement bij een alarmcentrale moest afsluiten. Tegenwoordig koop je voor een gering bedrag een goed alarmsysteem inclusief audio, video en wat je nog maar meer wenst. Hieronder alle tips en informatie over alarmsystemen.Tips rookmelders

Van het nut van een rookmelder hoeven we niemand te overtuigen. Iedereen weet dat. Terwijl de meeste mensen zichzelf, hun gezin en hun huis toch maar matig beschermen tegen brand en het gevaar van rook. En dat terwijl een goede rookmelder bijna niets kost. Kijk maar eens bij de onderstaande beste rookmelders uit de testen.

Tips koolmonoxidemelder

Het is een misverstand van veel mensen dat een rookmelder hen ook tegen koolmonoxide beschermt. Dat is echter niet het geval. Het zijn twee compleet verschillende systemen, ook al zijn er gecombineerde koolmonoxidemelders / rookmelders. Deze beschikken echter over twee verschillende sensoren. Een eenvoudige rookmelder beschermt je niet tegen het giftige koolmonoxide dat je in slaap brengt en je vervolgens kan laten stikken. Hieronder alle informatie over de koolmonoxidemelder.

Kluis

Hierboven hadden we het al over een goed alarmsysteem om inbrekers buiten de deur te houden. Maar wat als ze toch binnen komen? Dan kan je met een goede kluis je kostbaarheden tegen de inbrekers beschermen. Ook over deze kluis voor thuis hebben we informatie en tips.
Menu :