Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Elro alarmsysteem, met en zonder camera

Elro alarmsysteem, met en zonder camera

Een beveiligingssysteem beschermt je huis of bedrijfspand niet alleen tegen inbraak maar ook tegen brand en vandalisme. Elro is een bedrijf dat alle soorten alarmsystemen levert.


Een villa vraagt om een heel ander beveiligssysteem dan een appartement, een vakantiehuis of een bedrijfspand. Elro levert daarom veel verschillende systemen. Deze zijn uit te breiden met accessoires als rookmelders, bewegingsmelders, watermelders, alarmering op een mobiele telefoon en flitslichten.


Inbraakbeveiliging

Elro levert kant en klare beveiligingssystemen voor bijvoorbeeld 2 of 8 zones. Deze zijn eenvoudig uit te breiden.

Camerabewaking

Elro levert camerasystemen die heel makkelijk te plaatsen en te gebruiken zijn. Een Elro camera kun je binnen of buiten gebruiken, en een deel van deze bewakingscamera's is op afstand te besturen of ze beschikken over bewegingsdetectie. Elro levert zelfs (goedkope) nep-camera's die niet van echt te onderscheiden zijn.

De beelden van de Elro camera zijn te bekijken via een meegeleverd scherm, een televisie of een computer. De beelden zijn ook op te slaan op een computer of geheugenkaart.

Toegangsbewaking

Een ander product van Elro is het intercomsysteem. Deze zijn er met en zonder camera, en met en zonder beeldscherm. natuurlijk kun je hierbij gebruik maken van een elektrische deuropener.

Kijk in het hier boven genoemde overzicht voor de beste Elro alarmsystemen en hun laagste prijs.

Zie ook: Alarmsystemen tips
Menu :