Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Beste alarmsysteem (testen en informatie)

Beste alarmsysteem (testen en informatie)

Bescherm je huis, je spullen en je gezin tegen inbrekers met een goed alarmsysteem. Wist je dat een goed alarmsysteem tegenwoordig nog maar heel weinig kost? We kijken hier naar het beste alarmsysteem.Alarmsystemen zijn er van heel simpel tot heel uitgebreid. We kijken hier naar testen van alarmsystemen en naar de mogelijkheden van een modern alarmsysteem.


Wat is het beste alarmsysteem?

Alarmsystemen worden regelmatig getest. Kijk bij de testen van alarmsystemen voor de beste alarmsystemen uit diverse tests. Hier vind je het beste alarmsysteem in diverse categorieën.

Hieronder gaan we in op de mogelijkheden van moderne alarmsystemen.

Alarmsystemen met een sirene 

Ruim onder de 70 euro koop je tegenwoordig al een heel compleet alarmsysteem met een bewegingsmelder en een sensor voor de deur of een raam. Deze kunnen worden uitgebreid met meer sensoren zodat je er het hele huis mee kunt beveiligen. Deze goedkoopste alarmsystemen beschikken niet over een ingebouwde telefoon zodat ze alleen met geluid en licht kunnen alarmeren.Een prima alarmsysteem voor als je boven licht te slapen, maar minder geschikt als je buitenshuis bent.

Alarmsystemen met een melding op je telefoon

Wil je ook buitenshuis een melding krijgen, kies dan voor een alarmsysteem met notificatie via SMS, een app of een automatische telefoonoproep. Deze alarmsystemen zijn wat duurder, maar toch ook ruim onder de 150 euro te koop.Ze zijn ondermeer wat duurder omdat ze een telefoontje ingebouwd hebben. Ze kunnen namelijk via een eigen simkaart zelfstandig een alarmbericht naar je telefoon versturen. Sommige van deze alarmsystemen werken ook via internet en een app.

Ook de beste van deze alarmsystemen komen met een bewegingsmelder en een sensor voor deuren en ramen, en zijn makkelijk draadloos uit te breiden.

Alarmsystemen met camera

Nog verder gaan de alarmsystemen met camera. Deze geven je de mogelijkheid om meteen op je telefoon de beelden van de bewakingscamera te bekijken. Zo kun je zien wat er aan de hand is, en het alarm uitzetten als het loos alarm blijkt. Via een app bedien je deze alarmsystemen.Ver onder de 200 euro heb je tegenwoordig al een alarmsysteem met camera.

Beste alarmsystemen kopen

Hierboven hebben we je al de weg gewezen naar de beste alarmsystemen uit de diverse testen van alarmsystemen. Op Beste Alarmsysteem Kopen vind je nog veel meer informatie over goede alarmsystemen. Bijvoorbeeld de goedkoopste aanbieders, een Alarmsysteem Keuzehulp en de Top 10 van alarmsystemen.

De alarmsystemen op de foto's zijn systemen die als beste als beste alarmsysteem getest zijn. Zie de tests TestResults.nl voor meer informatie.

Zie ook: Alarmsystemen tips
Menu :