Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Woning verbetering. Tips, kosten, informatie

Verbeter je woning. Hieronder vind je tips en informatie over aanpassingen aan je huis die misschien een investering vergen maar zichzelf ook vaak terugverdienen. Bovendien verhogen deze aanpassingen de waarde van je huis.

verbouwing en verbetering huis


Hieronder hebben we informatie en tips over nieuwe kozijnen, zonnepanelen, spouwmuurisolatie en het plaatsen van een schuifpui, terrasoverkapping of dakkapel

Nieuwe kozijnen

Met nieuwe kozijnen laat je niet alleen je woning er mooier uitzien, je kunt er ook veel energie mee besparen. En ook de inbraak-veiligheid kan verbeteren door goede kozijnen. Je hebt daarbij de keuze tussen houten kozijnen, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen, waarvan de laatste het meest populair zijn. Hieronder vind je alle informatie over alle soorten kozijnen en kun je zien wat deze voor jouw huis kosten.


Zonnepanelen

Zonnepanelen staan tegenwoordig volop in de belangstelling. Zelf energie opwekken is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een investering die zichzelf terugverdiend en waarop je op termijn zelfs winst kunt maken. Daarom hier alle aandacht voor zonnepanelen. Is jou dak geschikt voor zonnepanelen? Wat kosten zonnepanelen? Wat zijn de mogelijkheden. Alle informatie en tips hieronder.

Een schuifpui

Met een schuifpui kun je als het mooi weer is binnen en buiten in elkaar laten overlopen. Ook zorgt een schuifpui voor meer licht in huis en laat een schuifpui een kamer groter lijken. Maar wat kost een schuifpui en wat is de beste en goedkoopste aanbieder? Die informatie over schuifpuien vind je hier onder.
Het plaatsen van een dakkapel op je huis is een goede investering. Het vergroot de waarde van je huis meer dan dat de dakkapel kost. Bovendien creëer je met een dakkapel heel veel ruimte. Met één of twee dakkapellen kun je van een zolder een volwaardige verdieping maken. Zo schep je ruimte voor extra slaapkamers of een werkkamer. Hieronder kun je zien wat een dakkapel voor jouw woning kost.

Spouwmuur isolatie

Een andere goede investering is het isoleren van de spouwmuren. Deze isolatie brengt de energiekosten naar beneden waardoor je op een gegeven moment de kosten hebt terugverdiend. Hoe snel dat terugverdienen gaat hangt van tal van factoren af. Hieronder meer informatie.
Een veranda of overkapping van je terras verdien je niet in geld terug, maar wel in woongenot. Je zorgt namelijk voor een beschutte plek in je tuin waar je veel eerder buiten kunt zitten. Ook als het wat kouder of regenachtig is. Bovendien kan, met name een veranda, er heel mooi uitzien.

Onderwerp:
Tips, informatie en aanbiedingen alles voor woningverbetering. Isolatie, zonnepanelen, kozijnen, dakkapel, schuifpui, overkapping enz.
Menu :