Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Urinoir voor thuis (badkamer of toilet)

Aanbiedingen van een urinoir thuis. Urinoirs voor in de badkamer of het toilet.

Bij een urinoir denk je in eerste instantie aan toiletten in de horeca of in openbare gebouwen, maar een urinoir kan ook thuis heel handig zijn.


Urinoirs thuis worden vaak naast het gewone toilet geplaatst. In Amerika is een urinoir in de badkamer zelfs een statussymbool.

In een Hollywood badkamer is een urinoir geen uitzondering, en in navolging van veel bekende sterren nam de vraag naar urinoirs voor thuis toe. Ook in Nederland zijn urinoirs te vinden in de catalogus van veel sanitair-aanbieders. Kijk voor de prijzen en mogelijkheden maar eens in het overzicht van urinoirs voor thuis.

Voordelen van een urinoir

Een urinoir thuis neemt maar weinig ruimte in en het heeft diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is wel dat de bril van het gewone toilet schoon blijft. 

De grote voorstanders van een urinoir thuis zijn dan vaak ook dames en niet de gebruikers zelf. Een ander voordeel is dat het doorspoelen van een urinoir veel minder water kost dan het spoelen van een toilet.

Urinoirs met deksel

In tegenstelling tot de urinoirs in openbare toiletten hebben veel urinoirs voor thuis een deksel. Wel zo fris!

Geberit urinoirs

De grootste aanbieder van urinoirs voor thuis in badkamer of toilet is Geberit. De meeste urinoirs die je boven bij de urinoir aanbiedingen tegenkomt zijn Geberit urinoirs.

Geberit is een sanitair specialist uit Zwitserland. Geberit staat vooral bekend om zijn goede WC potten, urinoirs, inbouwreservoirs voor toiletten en andere benodigdheden voor het toilet.


Villeroy & Boch urinoirs

Een andere grote urinoir aanbieder is Villeroy & Boch. Ook Villeroy & Boch maakt goede urinoirs voor consumenten thuis. Villeroy & Boch is een Duitse specialist in sanitair en badkamer benodigdheden van keramiek en porselein. Hoewel Villeroy & Boch steeds meer andere producten gaat maken zijn de WC potten, urinoirs en andere toiletten nog steeds één van de belangrijkste artikelen van deze sanitair specialist uit Duitsland.

 Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen alle goede urinoirs voor thuis, of bij de beste badkamer aanbieders voor meer goede winkels voor badkamer en sanitair die urinoirs voor thuis verkopen.Zie ook: 
Onderwerp:
Bij een urinoir denk je waarschijnlijk aan de horeca of een ander openbaar toilet, maar voor in de badkamer of het toilet zijn ook goede urinoirs voor thuis te koop. Een urinoir voor thuis heeft diverse voordelen. Ze blijven veel schoner bij gebruik, gebruiken minder water bij het spoelen en nemen weinig ruimte in. Veel urinoirs voor thuis zijn een urinoir met deksel.

Menu :