Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , , » Zeepdispensers en zeeppompjes voor wastafel, wand en aanrecht

Zeepdispensers en zeeppompjes voor wastafel, wand en aanrecht

Zeeppompjes kun je overal kopen, met en zonder zeep daarin. Maar dit zijn losse zeeppompjes. Er zijn ook zeepdispensers die je op een wastafel, op een aanrechtblad of aan de wand kunt monteren.


Deze zeeppompjes, of zeepdispensers zoals de fabrikant ze vaak noemt, zijn gemaakt van roestvrijstaal (RVS) of chroom. Ze staan prachtig in een keuken, badkamer of op het toilet.

>>> TIP: Bij deze aanbevolen winkels voor badkameraccessoires heb je een ruime keuze uit zeepdispensers en zeeppompjes tegen de laagste prijs. 

Of kijk in het overzicht met alle zeepdispensers voor ruim 2.000 zeeppompjes, zowel losstaand als voor aan de muur.

Wandmontage of wastafelmontage

Je hebt zeeppompjes / zeepdispensers die je aan de wand bevestigd en die je op de wastafel of aanrechtblad monteert. De dispensers aan de wand zijn heel eenvoudig te bevestigen. Een zeepdispenser op de wastafel of aanrecht kost iets meer moeite omdat je een gat in de ondergrond moet maken. Dit klusje is het resultaat echter meer dan waard want zo'n zeepdispenser staat prachtig naast een wasbak of afwasbak. De meeste chromen en RVS zeeppompjes / zeepdispensers lijken op een kleine kraan zodat deze heel goed bij je overige sanitair past.


Goede zeepdispensers

Vola, Dornbracht, Grohe, Franke, Gessi en KWC zijn topmerken die heel goede en heel mooie zeepdispensers op de markt brengen.

Bij de bovengenoemde aanbieders vind je goede zeepdispensers van deze merken tegen scherpe prijzen.


Zie ook: 

Onderwerp:
Een zeepdispenser (zeeppompje) kan heel mooi staan op je wastafel of aanrecht. Ook heb je mooie zeepdispensers die je aan de muur kunt bevestigen. Kijk hier boven voor alle informatie en aanbiedingen van deze zeeppompjes / zeepdispensers.
Menu :