Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Industriële badkamer of toilet

Industriële badkamer of toilet


De industriële trend dringt overal door. Het begon in winkels, kantoren en restaurants, daarna volgde thuis de woonkamer en keuken, en nu zien we ook industriële badkamers. Fris jezelf lekker op in een industriële badkamer of lees een krantje op het industriële toilet.Stoer, grof, robuust, krachtig, dat zijn de kenmerken van de industriële woontrends, en dus ook van de industriële badkamer. en industriële toilet Aan de ene kant simpel en ruw, aan de andere kant luxe, met bijvoorbeeld bronskleurige badkameraccessoires of een pedaalemmer met een strak design en een sensor.

Voorbeelden industriële badkamer / toilet

Bij de inspiratiepagina badkamertrends vind je voorbeelden van de industriële badkamer en geschikte accessoires. Maar je vind er ook retro badkameraccessoires, die overigens prima te combineren zijn met de industriële trend.

Combineren van trends

Hou je van een uitdaging? Kijk dan ook eens naar de derde badkamertrend die je op die pagina met inspiratie aantreft. Dat betreft de elegante, wat meer vrouwelijke badkamertrend, met zachte kleuren, ronde vormen en accessoires van bijvoorbeeld glas die een lichte. romantische en dromerige sfeer oproepen. De uitdaging is om deze stijl met de industriële badkamer te combineren.

Bijvoorbeeld het roze van de zachte trend en de betonlook van de industriële badkamer kunnen een prachtig contrast vormen. Kijk op de inspiratiepagina voor alle mogelijkheden.


Zie ook:
Menu :