Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » De beste mediastreamers

De beste mediastreamers

Met een mediastreamer speel je heel makkelijk alle muziek, video's en foto's af die op de computer(s) staan. Deze media kun je via de mediastreamer op je televisie bekijken en op je home-cinemaset of stereo-installatie beluisteren.


LG mediastreamer

Wij kijken hier naar de mediaspelers met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Deze mediastreamers zijn van topfabrikanten als Philips, Sony en LG. ze zorgen ervoor dat je in optimale kwaliteit kunt genieten van films, foto's en muziek. Deze media wordt van de harde schijf van de computer(s) bij jou in huis gelezen. Gedownloade muziek en films kun je zodoende op je televisie bekijken (in HD kwaliteit) en op je audio-installatie beluisteren.

Philips mediastreamer

De mediastreamer plaats je bij de televisie en wordt verbonden met een kabel. De connectie tussen mediastreamer en de computer kan via een netwerkkabel of bedraad via WiFi. De mediastreamer deel uit van je draadloze (of bedrade) netwerk en kan de muziek, films en foto's dus vanaf ieder apparaat in dat netwerk afspelen.

Natuurlijk verschillen de mogelijkheden per mediastreamer. Kijk in het bij de beste elektronicawinkels voor alle mogelijkheden en de prijzen. Alle mediastreamers in de lijst hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en worden daar heel goedkoop aangeboden.
Menu :