Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Geberit Duofresh stankvrij toilet

Informatie over en aanbiedingen van het stankvrije toilet van Geberit. Een toilet met afzuiging van stank.

Stank hoeft niet te stinken is de slogan van toilettenfabrikant Geberit met betrekking tot hun Geberit DuoFresh stankvrij toilet. Dat klinkt goed. Maar hoe werkt een stankvrij toilet? Wat zijn de ervaringen? Wat kost een stankvrij toilet en hoe kom je er aan?

stankvrij toilet geberit met afzuiging stank

Het is niet fijn om in andermans stank te zitten als je het toilet bezoekt, maar evenmin is het fijn om zelf een stinklucht achter te laten na een bezoek aan het kleine kamertje Niet voor niets wordt er gemiddeld voor 10 euro per maand uitgegeven aan toiletverfrissers!

Het Geberit DuoFresh stankvrij toilet kun je die 10 euro maandelijks in je zak houden. Dit stankvrije toilet geschikt namelijk over een geurafzuiging die de nare geuren onmiddellijk na het produceren wegwerkt.


Let op! Er zijn Geberit Duofresh toiletten met afzuiging en Geberit Duofresh toiletten zonder afzuiging.

Toilet met luchtafzuiging

Hoe werkt een Geberit stankvrij toilet met afzuiging? In de achterkant van de toiletpot van het stankvrije toilet is een luchtzuiveringssysteem geplaatst dat is voorzien van een koolstoffilter. 

Bovenop de toiletpot bevindt zich een knop waarmee je de afzuiging voor je toiletbezoek kunt aanzetten. Na enige tijd, en na het filteren van de lucht, gaat deze automatisch weer uit.


Voor extra frisheid kun je een speciaal geurblokje gebruiken dat je via het bedieningspaneel in het reservoir van de pot kunt plaatsen. Dit geurblokje zorgt voor een fris geurtje net zoals de geurblokjes die je in de pot hangt, maar dit blokje is onzichtbaar weggewerkt en het plaatsen is heel hygiënisch.

Meer informatie en prijzen

Geberit DuoFresh kan in ieder hangtoilet-systeem worden gebruikt, je koopt dan een inbouwreservoir en een bedieningspaneel. Maar er zijn ook complete Geberit DuoFresh sets te koop. 
 
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Geberit DuoFresh toiletten voor de kosten en voor alle mogelijkheden tegen de laagste prijs. De ervaringen van de bezitters van zo'n stankvrij toilet zijn zeer positief.


Zie ook: 
Foto's en video: Geberit


Onderwerp:
De Geberit DuoFresh is een geurloos toilet. Deze heb je als stankvrij toilet met afzuiging van stank. Wat zijn de stankvrij toilet kosten? Kijk hierboven voor de stankvrije toilet aanbiedingen van Geberit strankvrij toiet en koop het Geberit stankvrije toilet goedkoop tegen een lage prijs.
Menu :