Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Aanbiedingen hangtoilet (WC pot hangend)

Aanbiedingen van hangende toiletten en informatie over het hangtoilet (zwevend toilet).

De meeste toiletten, of deze nu in de wc ruimte of in de badkamer staan, zijn tegenwoordig een hangtoilet. Dat is een hangend toilet voorzien van een inbouw reservoir. Deze zwevende toiletten ziet er mooier uit, en een hangtoilet laat een badkamer of toiletruimte groter lijken.

hangtoilet, hangende toiletpot, zwevend toilet, wandcloset

Een hangtoilet (zwevend toilet) is een toiletpot voorzien van een inbouwreservoir dat achter een muurtje wordt weggewerkt. Dit waterreservoir kost natuurlijk wel wat ruimte, maar inbouw reservoirs zijn smal en optisch lijkt je badkamer er eerder groter dan kleiner van te worden.

Een hangtoilet wordt ook wel zwevend toilet, hangend toilet of wandcloset genoemd. Let op dat als je zo'n hangtoilet / wandcloset koopt, dat je ook een inbouwreservoir nodig hebt. Soms worden de de wandclosets namelijk los verkocht, maar in de meeste gevallen worden hangtoiletten verkocht verkocht als zwevende toilet packs die bestaan uit een hangende wc pot en een inbouw reservoir.


>>> TIP: In het overzicht aanbiedingen hangende toiletten vind je meer dan 150 hangtoiletten (complete packs) met al hun specificaties en laagste prijzen.


Of kijk bij onderstaande aanbiedingen voor nog meer aanbiedingen van wandclosets:Bekende en goede merken die hangende toiletpotten met inbouw reservoir maken zijn Pflieger, Grohe en Villeroy & Boch. Er zijn ook goedkopere merken, maar vooral bij inbouw reservoirs is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Je wilt immers geen problemen met het waterreservoir die achter een muur is ingebouwd.

Voordelen hangtoilet

Een hangtoilet laat je badkamer of toiletruimte groter lijken. Ook is zijn deze ruimtes met een zwevend toilet veel makkelijker schoon te houden. Maar wat ook niet onbelangrijk is, is dat een toilet zonder stortbak er veel mooier uit ziet. Zo'n stortbak ontsiert een mooi vormgegeven badkamer of toiletruimte heel erg, en daarom is het fijn om de stortbak onzichtbaar achter een muurtje weg te werken.

Nadelen hangtoilet

Eigenlijk heeft een hangtoilet maar één nadeel. Als je een hangend toilet in een badkamer of wc ruimte plaatst waar nog geen hangtoilet aanwezig was is het wat meer werk om de toiletpot te plaatsen omdat het inbouwreservoir ingebouwd moet worden.

Zelf een hangtoilet installeren

Het zelf installeren van een zwevende toilet / hangend toilet met inbouwreservoir is ook lang niet zo ingewikkeld als je misschien wel denkt.  Hieronder kun je zien hoe je in 5 stappen een hangtoilet installeert.Onderwerp:
Een hangtoilet / zwevend  toilet / hangend toilet / wandcloset is een toiletpot waarbij de stortbak achter een muurtje wordt weggewerkt. Ondanks dat zo'n inbouw stortbak ruimte nodig heeft lijkt een toiletruimte of badkamer niet kleiner te worden van het plaatsen van een zwevend toilet met inbouw reservoir Hier vind je informatie over het hangtoilet en aanbiedingen van honderden van deze hangtoiletten plus meer winkels waar je online een hangtoilet goedkoop kunt kopen. Ook vind je hier de voordelen en nadelen van het hangtoilet en een stappenplan voor het zelf installeren van een hangtoilet.
Menu :