Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De mooiste en beste bestekbakken

De mooiste en beste bestekbakken

Sommige onderdelen van de inrichting van de keuken zijn zo vanzelfsprekend dat je er nauwelijks bij nadenkt. Neem bijvoorbeeld de bestekbak. Wie maakt zich bij het samenstellen van een keuken druk om bestekbakken?Maar hoe vaak wordt je niet geconfronteerd met een indeling of kwaliteit van een bestekbak die niet aan je wensen voldoet.  En toch blijven veel mensen maar doormodderen met een bestekbak niet eigenlijk niet voldoet. Onnodig, want bestekbakken kun je los kopen.


>>> TIP: Kijk hier voor circa 1000 bestekbakken voor weinig geld

Bestekbak keukenlade

Voor plaatsing in een keukenlade heb je natuurlijk een bestekbak met de juiste afmetingen nodig. Geen probleem. Kijk maar in het overzicht hierboven. Je hebt bestekbakken in vele maten en bovendien zijn deze in te korten.

Naast je afmetingen van de bestekbak zelf is de indeling natuurlijk van belang. Heeft de bestekbak voldoende vakken? En zijn deze vakken breed genoeg voor de hoeveelheid bestek die je er in wil leggen? Dat zijn belangrijke zaken bij de keuze voor een bestekbak.

Zelf je bestekbak indelen

Heel handig zijn de bestekbakken met een set losse scheidingsbruggen (scheidingswanden / tussenschotten) die je zelf kunt aanbrengen zodat je zelf invloed hebt op de indeling van de bestekbak.

Kunststof bestekbak of houten bestekbak

De meeste bestekbakken zijn gemaakt van kunststof, een enkele bestekbak is gemaakt van hout. Hierbij is beukenhout een populaire houtsoort, maar nog mooier zijn de notenhouten bestekbakken. Deze zijn heel mooi donker van kleur.

Kijk bij het bovenstaande overzicht voor circa 100 bestekbakken (bestekcassettes) tegen een heel scherpe prijs.

Zie ook: Meer informatie en tips keuken
Menu :