Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Regendouche. Informatie en tips

Regendouche. Informatie en tips

Je ziet hem steeds vaker in badkamers, de regendouche. Een regendouche zorgt voor heerlijke ontspanning tijdens het douchen. Geniet van een heerlijk warme stortbui.In vergelijk met een regendouche geeft een gewone douchekop maar een armoedig straaltje. En toch valt het waterverbruik en energieverbruik bij een regendouche best mee.

Een optimale verspreiding van het water

De truc is namelijk dat de douchekop van de regendouche het water heel goed kan verspreiden. Hierdoor krijg je het water niet alleen om een deel van je lichaam maar over je hele lichaam heen. Natuurlijk gebruik je met een regendouche meer water, maar het verschil valt best mee. En is het waard!

Kies de voor jou beste regendouche

De keuze uit regendouches is vandaag de dag enorm groot. In het overzicht met aanbiedingen alle regendouches voor alle prijzen en mogelijkheden. 

Je vindt daar meer dan 1.000 verschillende regendouches met al hun gegevens!

Om de weg te vinden in dit enorme aanbod aan douches kun je deze op alle manieren selecteren. Vink je wensen en eisen aan. Bijvoorbeeld het gewenste merk, diameter, (hoofdkraan en handkraan) soort kraan (thermostaatkraan, mengkraan, badkraan erbij of helemaal geen kraan), prijs en meer opties en mogelijkheden, zoals cooltouch, een geïntegreerd planchet, waterbesparend) en meer selectiemogelijkheden


Brede douchekop die water aanzuigt

Een regendouche is te herkennen aan de veel bredere douchekop. Door kleine openingen in deze kop wordt lucht aangezogen die zich met het water mengt. De straal wordt hierdoor een mist van druppels die heerlijk aanvoelt op je huid. Als een warme tropische regenbui.

Goede en voordelige aanbieders van een regendouche

Heb je interesse in een regendouche? Kijk dan bij de bovenstaande aanbiedingen of bij de beste aanbieders voor de winkels waar je deze regendouches voordelig kunt kopen.

Tips regendouche

Tot slot nog wat tips voor bij het kiezen, kopen en gebruiken van je beste regendouche.
  • Hang de regendouche minimaal 2 meter en 10 centimeter hoog op voor het beste effect. Je kunt de douche aan de wand bevestigen, maar ook aan het plafond.
     
  • Hoe groter de douchekop hoe meer water (en energie) de regendouche gebruikt. 
     
  • Wil je niet te veel water en energie gebruiken kies dan voor een niet al te brede ecologische regendouche.Samenvatting:
een regendouche zorgt voor een heel aangename douche ervaring. Het is alsof je een behaaglijk warme regenbui over je heen krijgt. Toch valt bij een goede regendouche het waterverbruik en energieverbruik best mee. Hierboven geven we tips voor bij het kiezen van je beste regendouche en het goedkoop kopen van deze beste regendouche.In het overzicht met alle regendouches vind je meer dan 1000 regendouches met al hun specificaties, mogelijkheden en laagste prijs. Je kunt uit dit overzicht makkelijk je beste regendouche selecteren.
Menu :