Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » De beste gourmet stellen

De beste gourmet stellen


Bij gourmet denken de meeste mensen meteen aan kerst. Maar gourmetten kan het hele jaar. Buiten op het balkon of terras gourmetten is het is zelfs een goed alternatief voor de barbecue. Hier kijken we naar een aantal van de populairste, handigste, meest veelzijdige en beste barbecues.


Kijk in het overzicht met aanbiedingen van alle gourmet stellen voor een overzicht van circa 250 goede gourmetstellen. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van goede verschillende gourmets. Kijk voor alle specificatie en prijzen in het bovengenoemde overzicht met alle gourmet stellen.

Design gourmet stel met koele plaat

Dit Princess gourmetstel is erg handig omdat deze beschikt over een extra verdieping waarop je je hete pannetjes kunt neerzetten als je ze niet gebruikt. Normaal is dat altijd best lastig met hete pannetjes op een overvolle tafel.


Ook qua design springt het Princess Raclette Pure 8 gourmet stel er echt uit met zijn luxe afwerking met bamboe-hout. Je hebt niet één maar twee (halve) bakplaten die beide gedraaid kunnen worden. Ze beschikken over een gladde kant (voor bijvoorbeeld pannenkoeken bakken) en een geribbelde anti-aanbak kant. Je kunt dus kiezen tussen een volledig geribbelde kookplaat, een volledig gladde kookplaat of een combi van beide.

Dit zeer populaire gourmetstel is geschikt voor 8 pannetjes. Er is ook een versie voor 4 pannetjes. Kijk in het overzicht voor de prijzen.

Gourmet en steengrill

De Princess Stone & Grill Party heeft weer een andere handigheid. Ook dit gourmet stel beschikt over twee kookplaten, maar dit maal is één van de twee platen van natuursteen. Zo kun je vlak en geribbeld grillen en ook nog eens steengrillen.Ook Tefal, Russell Hobbs, Medion en Clatronic maken van deze gourmet / steengrill combi's. Je vindt ze allemaal in het overzicht met alle gourmet stellen.

Gourmet en fondue

Een andere, minder voor de hand liggende, combinatie is die van een gourmet en een fondue. Toch zijn deze combi's volop te koop. De versie hieronder is van Solis, maar in het overzicht vind je ze ook van onder andere Severin, Trebs, Finecook en Tefal.Zo kun je bijvoorbeeld een kaasfondue combineren met een gourmet. Natuurlijk kun je de fondue-pan er af halen als je hem niet nodig hebt. Om hem dan te voorschijn te halen voor het toetje, een chocolade fondue! Zo gek is deze combi dus niet!

Gourmet met pannenkoek

Een andere, veel voorkomende, combinatie is die van gourmet met pannenkoek. Dat kan met de vlakke plaat van de bovenaan genoemde gourmetstellen, maar sommige gourmets beschikken ook over een plat deel op de geribbelde plaat. Speciaal voor pannenkoeken.Bij het bovenstaande ovale Princess gourmetstel is dat het geval. Deze biedt vrij veel ruimte voor het bakken van een pannenkoekje bij het vlees en de groente.

Ook de ovale vorm van dit gourmet stel spreekt veel mensen aan. Maar die vorm is een persoonlijke smaak. Voor de smaak van de gerechtjes maakt het niets uit.

Langgerekt gourmet stel

Veel gourmet stellen zijn geschikt voor acht personen, oftewel acht pannetjes. Het gaat dan normaal gesproken om 2 keer 4 pannetjes. Bij het onderstaande Emerio gourmetstel kan die opstelling, maar je kunt er ook voor kiezen om het gourmet stel uit te klappen zodat je ruimte voor acht gourmetpannetjes op een rij krijgt.En natuurlijk ook een langgerekte bakplaat voor het grillen van je vlees en groente op de plaat. Dit is een prima oplossing voor een wat groter gezelschap. Ook als er eens wat meer dan acht personen komen eten.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle gourmet stellen voor de genoemde, en nog veel meer, gourmet stellen, hun specificatie en lage actuele winkelprijs.

Zie ook: Meer tips funcooking en keukenapparaten
Foto bovenaan: Princess


Onderwerp:
Je vind hier een overzicht van alle gourmet stellen (circa 350) met laagste prijs, specificaties, review en ervaringen. Een aantal van de beste gourmet stellen lichten we er uit. 

Menu :