Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » De leukste hoogslapers

De leukste hoogslapers


Hoogslapers zijn voor zowel kinderen als volwassenen leuke bedden. Voor studenten zijn het prima ruimtebespaarders, en kinderen vinden het geweldig om in een hoogslaper te slapen. Daarom kijken we hier naar de leukste hoogslapers.Van alle leuke hoogslapers kunnen we er hier maar vijf noemen. Maar kijk in het overzicht met alle hoogslapers voor de volledige selectie leuke en goede hoogslapers en voor alle prijzen, maten en specificaties. Ook van hoogslapers die hier niet genoemd zijn.

Zeer praktische hoogslaper

De MoMo is een zeer praktische hoogslaper, maar ook een heel mooie hoogslaper om te zien. Zoals veel hoogslapers beschikt de MoMo over een bed, meerdere kasten en een bureau.Opvallend aan deze hoogslaper is de trap aan de zijkant die er niet alleen mooi uitziet maar ook heel praktisch is bij het opmaken van het bed. Verder blinkt de MoMo hoogslaper uit door de vele kastruimte. Geen centimeter is onbenut. Overal zijn lades, kasten en kastjes. En voor het beddengoed is er een mooie brede lade.

Met een breedte van 3,07 meter, een dieptje van 95 centimeter en een hoogte van 1,86 meter neemt deze hoogslaper natuurlijk wel de nodige ruimte in, maar je krijgt er ook heel veel (opberg) ruimte voor terug.

Kijk voor de actuele prijs in het bovengenoemde overzicht met alle hoogslapers.

Hoogslaper met twee bedden

Van dezelfde fabrikant is de CoCo. Waar de MoMo vooral studenten en tieners zal aanspreken is de CoCo wat speelser van uiterlijk waardoor kinderen hem leuker vinden. Ook de CoCo beschikt over een serieuze trap.


De opbergruimte is bij deze hoogslaper echter een stuk minder. Minder kasten en lades, en de kasten en lades die er zijn, zijn veel kleiner. Wel beschikt de CoCo over veel ruimte om je decoratie uit te stallen.

Het grootste verschil tussen de CoCo en de MoMo is echter het tweede bed. Naast het hoogslaper-bed is er ook een laagslaper. Leuk voor als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren, of als er twee kinderen op een kamer liggen.

Kijk voor de laagste actuele prijs in het bovenstaande overzicht.

Hoogslaper boomhut

Een compleet andere uitsraling heeft de Wickey Crazy Hutty. Kinderen, vooral jongetjes, zijn dol op deze maffe hoogslaper. De Crazy Hutty doet denken aan een boomhut en alles is schots en scheef aan dit bed. Tenminste, dat oogt zo, want natuurlijk kunnen kinderen comfortabel slapen in dit bijzondere kinderbed.


De sprookjesachtige Wickey Crazy Hutty hoogslaper beschikt naast het bed oder andere over een glijbaan en een lounge stoel. Er is ruimte vrijgelaten om er nog een klein bureau onder te plaatsen.

In het bovenstaand overzicht met hoogslapers vind je alle prijzen, maten en specificaties. Bovendien vind je daar nog veel meer maf vormgegeven hoogslapers van Wickey.

Hoogslaper twee tieners

De beste hoogslaper voor als twee tieners een kamer moeten delen is volgens ons de Vipack Bonny hoogslaper. Deze Vipack hoogslaper beschikt over een prachtig breed uitschuifbaar bureau waaraan het comfortabel en plezierig werken is.Moet er geslapen worden dan schuif je het bureau weg en haal je het onderste bed naar voren. Je hebt dan twee volwaardige bedden.


Hoogslaper piraat

Voor een echte piraat is er deze kinderhoogslaper van Vidaxl. Deze hoogslaper voor kinderen beschikt natuurlijk over een glijbaan. Deze kan zowel in de toren als op de plaats van de trap worden bevestigd. Zo kun je de look and feel van deze hoogslaper voor een piratenkamer nog eens aanpassen.


Ook biedt deze kinderhoogslaper heel veel speelruimte op een kleine oppervlakte. Op het bed bevindt zich een speeltunnel, die makkelijk verwijderd kan worden als je dat wil. En onder het bed is een enorme speelhut beschikbaar. En dan is er nog de speeltoren!

Kijk voor deze en nog veel meer hoogslapers voor kinderen, tieners, studenten en volwassenen in het bovenaan genoemde overzicht met alle hoogslapers.

Zie ook: Meer tips kinderkamer inrichten


Onderwerp:
Hierboven hebben we aandacht voor mooie en leuke hoogslapers voor kinderen. In het bovenaan genoemde overzicht vind je nog veel meer praktische en goede hoogslapers voor kinderen, tieners en volwassenen.

Menu :