Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Mooi servies. Dit zijn de servies trends

Mooi servies. Dit zijn de servies trends


Bij de inrichting van de woning wordt het servies nogal eens over het hoofd gezien. En dat terwijl servies heel sfeerbepalend kan zijn. Op een gedekte tafel, maar ook in de keuken. Mooi servies hoef je namelijk niet te verstoppen! Daarom hier de laatste servies trends.


Borden, bekers en ander serviesgoed lijkt wel steeds mooier te worden, en als dit mooie servies is te koop in vele stijlen gemaakt van vele materialen. 

Kijk hier voor de voorbeelden

Kijk vooral eens op de inspiratiepagina met servies trends om te zien wat er momenteel allemaal aan echt mooi servies te koop is.

Retro servies

Je ziet daar voorbeelden van servies in vele stijlen. Bijvoorbeeld het servies volgens de retro trend van de jaren 70. Met kleurverlopen en toepassingen van gekleurd glas.

De beruchte jaren 70 kleuren (oranje, bruin en groen) worden bij retro servies niet geschuwd. Ben je een liefhebber van retro en vintage, kijk dan vooral eens op de bovenstaande inspiratiepagina naar de retro trend in servies.

Servies van natuurlijke materialen

Een andere trend in woninginrichting die we ook bij het servies duidelijk terugzien is de trend om natuurlijke materialen te gebruiken. Bij deze servies trend zien we veel borden, bekers en ander servies van materialen als aardewerk, hout, bamboe en geglazuurd keramiek.

Ook zijn de kleuren van dit design servies vaak natuurlijk. Houtbruin maar je hebt ook servies met betonlook. Die laatste servies stijl legt weer een link met die andere populaire woontrend, de industriële look.

Chic serviesgoed

Ontbijt op zondagochtend alsof je in een hotel bent, of voel je tijdens het diner in een luxe restaurant. Dat kan met het luxe "hotelservies" dat we ook steeds vaker zien. Kijk op de bovengenoemde inspiratiepagina voor dit design servies dat je eettafel er uit laat zien als de tafel in een luxe restaurant. Met sierlijke vormen, glanzende materialen en soms wat meer donkere kleuren dan gebruikelijk.

Op de genoemde pagina met inspiratie tref je servies aan dat je echt niet onzichtbaar in de kast wilt opbergen. Zo heb je meteen decoratie in de keuken.

Zie ook: Alle tips servies


Onderwerp:
Kijk hier boven voor voorbeelden (met foto's) van servies trends zoals chic servies (hotelservies), retro servies en servies van natuurlijke materialen zoals keramiek, steen en beton.

Foto en tips: FonQ 
Menu :